XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Föräldrar måste hantera ett barns hälsa och utveckling med hjälp av pålitliga resurser, anpassa sig till kostförändringar och lära sig vad som orsakar beteendemönster.

Barnläkare som partner

En barnläkare kontrollerar ett barns hälsa och råder särskilda villkor som astma. Barnläkare kan också tillhandahålla resurser för livskvalitet behöver som att ge information om förmyndarskap relativa vårdgivare.

Diet

Ett vanligt kosten problem, järnbristanemi kan gå obemärkt förbi. Blanda och blanda hälsosamma livsmedel. För ett barn som gillar ris men inte spenat, använder spenat som aromämnen.

Beteende

Minska utbrott hos små barn genom att lära "triggers" som kvittning vredesutbrott. Dr Stuart Ablon Think: Barn råder föräldrar att följa ett barns färdigheter.

Hygien

Lär god hygien med hjälp av spel. Borsta en barns tänder medan de borstar din. Använd snöre att leda dem till badrummet där de upptäcker en färgglatt inslagna bar tvål att tvätta händerna.

Lyssna

Lyssna på ett barn med "återkoppling" information. Om ett litet barn kräver tuggummi, kan föräldern upprepa, "Johnny vill tuggummi." Författare Harvey Karp, VD för "The Happiest Småbarn på blocket" kallar detta "fast food" -regeln.

Utveckling

Hantera hälsa hjälper föräldern förstår deras barn och upptäck hur kost, beteenden och emotionella hälsa leder till positiva familjerelationer.