XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De flesta par överväger att bli gravid tror att utforma ett barn kommer att bli en enkel uppgift som kräver lite planering och bara en månad eller två av ansträngning. Medan vissa lyckliga par får gravid inom deras första månaden för att försöka bara genom att ha samlag när suget uppstår, för de flesta par att bli gravid kan ta flera månader av välplanerad samlag och uppmärksamhet på manlig och kvinnlig fertilitet. Att hjälpa par att uppnå graviditet snabbare, det är bra, medicinskt bevisat råd om hur man kan bli gravid till medhjälpare någons chanser att bli gravid ett barn.

Förbättra den allmänna hälsan

Kanske den viktigaste tips när det gäller råd om hur man kan bli gravid, förbättra den allmänna hälsan hos både den hoppfulla mor och far kan gå långt i att säkerställa en sund befruktning och graviditet. Överviktiga par bör arbeta för att kasta extra pounds genom en hälsosam diet och motion innan du försöker bli gravid, medan underviktiga kvinnor bör arbeta med sin läkare eller dietister för att gå upp i vikt. Par funderar på att gravida bör se sin läkare för en allmän hälsa checkup för att få grönt ljus för att försöka bli gravid.

Bli av med beroendet

Sjukvårdspersonal är överens om att så långt det är goda råd om hur man kan bli gravid går, sparka röka, dricka och koffein vanor är ett måste. Inte bara kan dessa vanor störa en parets sannolikhet att bli gravid, kan de också utlösa allvarliga förödelse på fostret när en graviditet uppnås. Rökning och överdriven koffeinintag (anses vara två eller fler koppar kaffe per dag) har kopplats till missfall och låg födelsevikt barn, medan alkohol kan passera genom moderns moderkakan och påverka fostret fysiska och kognitiva utveckling.

Vet din cykel

Medan en typisk menstruationscykel varar 28 dagar med ägglossningen inträffar på dag 14, många kvinnor har cykler som varierar kraftigt från formen. För att hjälpa kvinnor att förstå sina egna individuella menstruationscykeln och därmed förbättra sina chanser att bli gravid, goda råd om hur man kan bli gravid innefattar användning av kartläggning tekniker eller ägglossning förutsägelse tester för att fastställa ägglossning. Många kvinnor använder temperatur kartläggning och observation av livmoderhalssekret att avgöra när de har ägglossning månad till månad, medan andra svär vid enkelhet och bekvämlighet av färdigköpta ägglossningstest som kan upptäcka ägglossning två dagar före när det kommer att ske. Men kvinnor väljer att avgöra när de kommer ägglossning, är nyckeln till att uppnå graviditet snabbare lokalisera ägglossning.

tid samlag

Precisera ägglossning gör att par och då samlag i motsvarande grad för att öka sina chanser att bli gravid i varje given cykel. Råd om hur man bli gravid säkerställer att tids samlag ägglossning är ett måste. För de bästa chanserna att bli gravid, bör par har samlag två dagar som leder fram till ägglossning och dagen kvinnan ägglossning. Även spermier kan överleva längre än två dagar, chanserna att bli gravid sjunka avsevärt när samlag är tidsinställd mer än två dagar före ägglossning. För par som väljer att inte avgöra kvinnans exakta ägglossning dag, rekommenderar läkarna ha samlag varannan dag under en cykel för att inte missa fertila.