XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Snowboard brukade vara enkel - ungdomar mystiskt hade de kunskaper som krävs och gamla människor höll sig borta. Men nu när alla gör det, har det blivit mer komplicerat. Om du planerar att specialisera sig på en typ av ridning (slalom racing, till exempel), få ​​en mångsidig freeride setup.

Instruktioner

1 Hyra utrustning eller låna en väns innan du köper. Du behöver veta vad som är rätt för dig, inte vad som är rätt för någon annan.

2 Överväga vilken typ av snö du stöter oftast. För hård snö och is, du vill ha en styvare styrelse. För pulver, rider en mjukare bräda bättre.

3 Välj ombord längd. Till exempel kommer en 5-fot 8-tums (1,7-m) nybörjare rida något i området av 150 till 160 cm. Mer längd ger stabilitet och flyt i pulverform, medan kortare styrelser är mer lättmanövrerad.

4 Leta efter en bräda som passar dina behov snarare än ett visst märke. För forskningsändamål, populära märken "områdena innefattar Burton.com, K2Snowboarding.com, MLY.com, M-Three.com, Rossignol.com, SCSnowboards.com och RideSnowboards.com.

5 Räkna med att betala $ 260 till $ 400 för en styrelse. Det finns en rad olika material för olika ridning preferenser och förmågor.

6 Ta din snowboard stil hänsyn till när man väljer en styrelse. Unga eller äventyrliga ryttare utveckla en rad tekniker för att förstöra deras styrelse. Detta är normalt och förväntat. Håll dig till styrelserna i de lägre prisklasser om du planerar att papperskorgen din. Mer konservativa ryttare kan köpa högre prissatta modeller som kommer att pågå dem många år.

7 Välj ett bindande system. Strap bindningar håller fötterna på plats med överlappande band. Dessa kan vara långsam att sätta på och ta bort, men många människor föredrar det stöd de tillhandahåller. Instegs bindningar är bekvämt, men har begränsad fotstöd. Steg-ins kan också täppa upp med snö, vilket gör dem en börda att använda i djup snö. Bindningar varierar från $ 90 till $ 120.

8 Se till att stövlar passar bindningar och att du kan fästa bindningarna till styrelsen. Inte alla redskap är kompatibla.

9 Köp boot som ger den bästa passformen, även om det innebär att flytta till ett annat bindande system. Leta efter stövlar som passar perfekt in i vaden och hälen men inte krossa tårna; få den minsta boot som är bekväm när du bär en medeltung strumpa. Om du behöver mycket stora stövlar, överväga att köpa en större än genomsnittet styrelsen att förhindra tårna från att dra i snön. Stövlar varierar från $ 80 till $ 160.

Tips

  • En passiv bräda kan vara en hel del. Kontrollera att det inte är böjd eller skev och att kanterna är intakta.
  • Långa jackor och vattentät byxor med en förstärkt säte kommer att hålla dig torr och skyddad. Även erfarna snowboardåkare tillbringar mycket tid på marken.
  • Se hur man köper kläder för kallt väder aktiviteter .
  • Även de mest fulländade snowboardåkare kan stöta slump träd eller, ännu värre, en annan kropp som rör sig med hög hastighet. Använd alltid hjälm (se Hur du köper en korrekt avpassat hjälm ).