XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Coaching kan göra hela skillnaden i hur väl en snabb stigning softball lag spelar och tävlar. Talang och erfarenhet hjälp, men fast coaching gör även spelare utan mycket erfarenhet bättre konkurrenter, gruppmedlemmar och övergripande spelare. Den snabba-pitch softball coach är nyckeln.

Instruktioner

1 Vet spelet snabbt stigning softball. Detta kan från att spela själv växer upp eller titta på och lära sig sporten på andra sätt.

2 Skriv ner de mål du har för laget. Detta hjälper dig att hålla fokus på vad du behöver göra för att göra laget lyckas.

3 Utvärdera ditt lag att se sina styrkor och svagheter så att du kan arbeta på de områden som behöver hjälp. Detta gör det möjligt för gruppmedlemmarna att vara de bästa spelarna de kan vara. Detta innebär också att hela laget kommer att spela bättre.

4 Kör borrar med din snabbt planen laget varje praxis. Idéer för borrar kan hittas på bl.a. nedanstående webbplatser.

5 Kom ihåg att det är bara ett spel. Fel händer och spel går förlorade. Använd dem som erfarenheter av lärande för att göra laget bättre.

6 Var beredd när det inträffar en olycka. Detta kan hjälpa dig att bedöma om en olycka är allvarlig eller bara något där spelaren måste sitta för en kort stund.

Tips

  • Målen du tillhandahåller bör vara konkret och uppnås med säkerhet snarare än vaga. Du bör också granska dem ofta så att du inte glömmer vad du försöker åstadkomma med ditt team.
  • Kom ihåg att disciplin är nödvändig. Detta behöver inte vara extrema, men kan vara så enkelt som att köra varv.
  • Ha en bra attityd och dina spelare kommer att följa efter.