XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Träning Tips för Backyard Football


Oavsett om du coachar ett barnkalas fotbollslag eller vill komma i form själv för kommande bakgård "säsong," det finns ingen anledning att förlita sig på dyra träningsutrustning eller gym. Det finns många konditione övningar som kan hjälpa spelare förbereda sig för fotbollssäsongen i sina egna bakgårdar.

Spring

Löpning är en utmärkt övning, och det hjälper fotbollsspelare lära sig att takten själva och där deras gränser är. Börja i lugn takt, som gradvis snabbar upp tills du kör hårt. Sedan sakta avsmalnar tillbaka ner till en joggingtur, och sedan till en promenad. Löpning är ett bra sätt att värma upp och se till att kroppen luckrats upp för ytterligare träning.

overhead pressar

Denna övning använder en enkel bar, såsom ett kvastskaft eller träpinne rod. Håll bar ut horisontellt framför dig med händerna placerade i axelbredd. Ta ribban och tillbaka över huvudet, sträcker den mot en punkt bakom öronen. Även denna övning kan användas för flexibilitet, kan du även använda den för styrka genom att ersätta ribban med ett par hantlar.

Duck Walk

Ankan-gångträning förbättrar lägre rörelseomfång och bidrar till att förbättra balansen också. Sätta sig på huk på marken med böjda knän. Gå på bollar av dina fötter och samtidigt hålla skinkorna så nära marken som möjligt. För att vara säker på att du inte använda händerna för att hjälpa dig, hålla dem bakom huvudet när du rör dig framåt och bakåt. Detta kommer att hjälpa dig att använda bara överkroppen för att balansera själv.

Arbetet med fingerfärdighet

Placera en fot framför dig och en fot bakom dig på marken. Hoppa upp från marken och slå positionen för dina fötter, så att den bakre foten är nu framför och främre foten är nu i baksätet. Mark försiktigt, med första tårna och sedan hälarna; hålla ihop knäna böjda att absorbera mer effekt. Detta är en övning som hjälper till att bygga upp muskelkontroll och förbättra reaktionstiden.