XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

South Texas Guided Turkiet Hunts


Kalkoner är ett populärt spel för jägare och det finns flera olika paket som erbjuds när det gäller kalkon jakt i södra Texas. Jägare kan välja mellan halv guidade turer eller helt guidade turer med de områden som redan Oscoutade och agnade. Många jakt tjänster erbjuder också paketavtal som inkluderar boende, måltider och tjänster såsom transport och viltbearbetnings. Turkiet jaktsäsongen i södra Texas har både en fjäder och en höstsäsongen för Rio Grande Turkiet.

Cirkel T Hunting Ranch

Circle T Hunting Ranch i södra Texas har en stor population av Rio Grande kalkoner på grund av en året-runt leverans av livsmedel och vatten. Turkiet jakt paket är fullt styrd och innefattar tre nätter logi, gourmet mat, en-mot-en jaktguide, fält dressing och en fågel gräns. Priserna är $ 850 per person och med juli 2010. bekvämligheter på detta fritidshus inkluderar en stor pool, satellit-TV, en skeet intervall, biljardbord, en eldstad och närliggande golfbanor.

Cirkel T Hunting Ranch

4468 N Highway 83

Carrizo Springs, TX 78834

circlethuntingranch.com

Y Bar Ranch

Y Bar Ranch i södra Texas erbjuder en mängd olika kalkon jaktpaket, från en till tre dagar, både guidade och halvstyrd. Kombinationspaket är också tillgängliga för både Turkiet och svin. Alla paket inkluderar lyxiga boende, alla måltider och drycker, inklusive öl och margaritas, guider, transport och spel bearbetning. Priserna börjar ast $ 1200 i juli 2010. Faciliteter inkluderar catch and release fiske, en stor pool, hästskor, ett spelrum, satellit-tv och höghastighetsanslutning till Internet.

Y Bar Ranch

PO Box 375

Tilden, TX 78.072

830-373-4452

ybarranch.com

Jakt med Jeff

Jakt med Jeff på Double C Ranch i södra Texas erbjuder jägare stora möjligheter för trofé Whitetail rådjur samt Rio Grande kalkoner. Turkiet paketet ingår två nätters boende, tre dagar guidade jakter, alla måltider och drycker, transport och spel bearbetning. Kostnaden för detta paket är $ 750 i juli 2010 med en $ 200 avgift för varje ytterligare fågel. Gästerna kan njuta av bekvämligheter som storbilds-tv, höghastighetsinternet, en stor pool och badtunna, ett spelrum, en eldstad och en liten fiskesjö.

Jakt med Jeff

PO Box 86

Crystal City, TX 78.839

830-374-2744

huntingwithjeff.com

South Texas Hunting Club

South Texas Hunting Club erbjuder våren kalkon jaktpaket som tillåter två Gobblers att skördas. Priset för detta paket är $ 250 i juli 2010 och omfattar inte måltider eller logi. De jagar äga rum på flera rancher på Atascosa och Nueces River.

South Texas Hunting Club

PO BOX 1615

George West, TX 78.022

361-786-3965

southtexashuntingclub.com/