XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemsjukvård är ett populärt alternativ till traditionella hemtjänst anläggningar, vårdhem, hospice, och i vissa fall, utökad sjukhusvistelse. Hemsjukvård tjänster kan tillhandahållas av en hälso- och sjukvården, at-home sjuksköterskor eller ens utbildade familjemedlemmar. Eftersom individer som får hemsjukvård tjänster är i behov av medicinsk hjälp, är det viktigt att följa några enkla säkerhetsregler när de tillhandahåller stöd i hemmet.

Installera räcken

Även för någon som bara tillfälligt behöver hemsjukvård bistånd, är det viktigt att installera skyddsräcke i hemmet. Dessa skenor kan anpassas till patientens behov och bör placeras i områden där patienten kan falla eller kan behöva hjälp sitter eller står, såsom i badet eller duschen, ned en hall eller trapphus och i sovrummet nära garderober eller andra dörrar . Dessa skenor är gjorda för att stödja en persons kroppsvikt och kan vinklas så att patienten har bäst hävstång möjligt vid användning av rälsen.

Använd en bildskärm

Användning av en bildskärm när de tillhandahåller hemsjukvård kan vara särskilt fördelaktigt för patienter som upplever ett begränsat rörelseomfång. Dessa skärmar kan variera från walkie-talkie typ radioapparater till barnvakter som tillåter hemsjukvård tekniker för att hörbart övervaka patienten när i ett annat rum. Med hjälp av en monitor kan hjälpa patienten att få hjälp när de behöver det utan att skrika, eller enkelt kalla på hjälp i händelse av en olycka eller nödsituation när vård tekniker är inte i rummet.

Utbildning

Alla hem vårdpersonal, även familjemedlemmar, bör genomgå någon typ av vård utbildning före tillhandahålla hemsjukvård tjänster för att säkerställa att de tillhandahåller adekvat vård för patienten och hans medicinska tillstånd. Denna utbildning kan vara så enkelt som att konsultera med patientens läkare, eller så omfattande som formell medicinsk utbildning. Någon som vill arbeta professionellt i hemsjukvård måste ha genomgått formella utbildnings- och certifieringsprogram innan de tillåts att tillhandahålla tjänster till en patient.