XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Low-Carb italiensk korv måltider

Low-carb måltider består ofta av en platta med en hunk kött på det och några gröna bladgrönsaker staplade bredvid köttet. Sådan husmanskost blir gammal och tråkig över tid. Italiensk korv kan användas i en mängd kreativa sätt att lägga till en skvätt variation och smak till din låg Carb diet.

Fyllda champinjoner med korv

Tillsätt 8 oz. smulad italiensk korv, en tärnad grön lök och en hackad vitlöksklyfta i en kastrull med en msk. olivolja. Fräs innehållet i pannan under cirka fem minuter, ta sedan bort kastrullen från värmen.

Ta bort stjälkar från 1 lb. svamp. Placera svamp caps i en skål och blanda dem med en msk. olivolja. Stoppa svamp kapsyler med sautérade fyllning. Placera fyllda svamp caps lock-sidan nedåt på en cookie plåt och grädda i 375 grader Fahrenheit i 10 minuter. Varje stoppade svamp innehåller 1 g kolhydrater.

Korv med paprika och lök

Skiva 1 lb. av italiensk korv i små, tunna bitar. Skär en grön paprika, en apelsin peppar, en röd paprika, en jalapeno peppar och en vit lök i långa, tunna strimlor.

Fräs italiensk korv, paprika och lök med 1 msk. av olivolja i 10 minuter. Servera genast.

Receptet gör sex portioner. Varje portion innehåller 4 g kolhydrater.

korv Quiche

Brown ett pund av rasat italiensk korv på spisen. Överför den kokta italiensk korv till en pie pan. Täck korv med 8 oz. riven mozzarellaost. Slå en kopp grädde, åtta ägg, 1 tsk. salt och 1 tsk. peppar och häll över italiensk korv och ost.

Baka quiche vid 325 grader Fahrenheit under en timme. Låt den svalna innan servering. Receptet gör åtta portioner, som var och en innehåller 5 g kolhydrater.

Ostliknande korv Gryta

Brunt 8 oz. av italiensk korv på spisen. Linje botten av en bakform med 1/4 kopp tomatsås. Överför korven till ugnsform, sprida ut det jämnt över tomatsås. Strimla 2 koppar kål och överföra kål till ugnsform. Täck kål med halv kopp ricottaost och strö en kopp strimlad mozzarella ost ovanpå ricotta.

Grädda grytan vid 350 grader Fahrenheit i 20 minuter. Receptet gör sex portioner, som var och en innehåller 6 g kolhydrater.