XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Spännande Whitewater är det viktigaste dra till den natursköna Nolichucky River Gorge i upper east Tennessee Cherokee National Forest. Beläget mellan Appalachian Trail och Nolichucky floden, Nolichucky Gorge Campground (nolichucky.com) är täta stopp för genomgående vandrare samt en destination för kanotister och flod takbjälkar. Camping fungerar också som ett populärt att sätta in poäng för flod användare.

campingplatser

Nolichucky Gorge Ground har flera typer av campingplatser, inklusive RV platser med full vatten, avlopp och elektrisk anslutning, samt lant tält platser. Campingen erbjuder även tält plattform platser med tält redan inrättats. Dricksvatten och varma duschar finns i Camping, och varje campingplats har ett picknickbord och eldstad. Campingen är i allmänhet gräsbevuxen med massor av träd för skugga och avskildhet.

hytter

Två stugor - så kallade Park Stuga och mysig stuga - finns tillgängliga för $ 121 och $ 98 per natt, respektive, vid tidpunkten för publicering. Stugorna "inkluderar el, köksmaskiner, TV och skärmad verandor. Park Cabin har en inomhus spis. Om du föredrar att hålla det enkelt, har Camping också flera mindre campingstugor med utsikt över Nolichucky River för $ 75 per natt. Andra övernattningsmöjligheter inkluderar ett vandrarhem och en britsar som kan rymma större grupper.

överväganden

Du kan säkra en campingplats eller stuga i förväg genom att placera en bokning via telefon eller via campingens hemsida. Campingplatser är vanligtvis tillgänglig på en först till kvarn får först mala vid ankomst också. Barn under 8 år bor med en förälder utan kostnad, och om du bokar sex nätter sjunde är gratis. Nolichucky Gorge Campground är öppen året runt, och husdjur är tillåtna i campingplatser, men måste hållas på en 6-fot koppel.

Rekreation

Forsränning på Nolichucky River är en av de främsta attraktionerna på campingen och campingplatser tenderar att fylla upp snabbt när vattnet är hög. Floden är produktiv för fiske, och med en giltig Tennessee fiskekort kan du fånga öring, smallmouthbas och andra arter. Nolichucky Gorge Camping är inom 50 varv av Appalachian Trail, en 2200 mil vandringsled som sträcker sig från Georgien till Maine, vilket gör Camping ett populärt stopp för thru-vandrare och en idealisk utgångspunkt för dagsvandringar.

I närheten av Campingligt

Medan Nolichucky Gorge Camping är den enda Camping som verkar inom Nolichucky Gorge själv, camping boende och stugor finns på flera andra platser i omgivningen. Du kan hyra en stuga på Uncle Johnnys Nolichucky Hostel och Outfitters (unclejohnnys.net), cirka två miles uppströms från Nolichucky Gorge. Längre uppströms, Cherokee Adventures (cherokeeadventures.com) och River Park Campground (riverparkcampground.net) har platser för tält och husvagnar. Fem miles nordost ravinen är Rock Creek Recreation Area (fs.usda.gov), som har 27 enkel och fem dubbelcampingplatser; alla har elektriska anslutningar och rymmer husvagnar. Dricksvatten, toaletter, duschar och lekredskap finns på området.