XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Människor som inte omfattas av sjukförsäkring planer på jobbet ofta behöver söka efter täckning på den enskilda marknaden. När du köper täckning är en viktig faktor när det gäller behörighet och hur högt en premie du betalar.

missuppfattningar

Vissa människor kanske tror att det är nästan omöjligt att köpa prisvärda sjukförsäkring på den enskilda marknaden. Beroende på din situation, kan du få täckning från en privat försäkringsgivare eller genom medlemskap i en branschorganisation. Ett annat alternativ är att köpa en hälso-sparkonto (HSA), som kombinerar en hög självrisk stora medicinska försäkring med sparande fordon som liknar en IRA.

överväganden

Den bästa tiden att få individuell sjukförsäkring är när man är ung och frisk. Om du planerar att göra en karriär som enskild egenföretagare eller en företagsägare, bör du köpa sjukförsäkring under de tidiga stadierna av din karriär.

Varning

Om du är kvinna och planerar att bilda familj, alternativ för att köpa enskilda sjukförsäkring under graviditeten är mycket begränsade. Många enskilda hälsa försäkringar kräver en väntetid på minst nio månader från dagen för utfärdandet för att täcka eventuella graviditetsrelaterade tillstånd, om de täcker dem alls.