XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Måltidsersättning definieras av google.com som "formulerade livsmedel som av sig själv, kan ersätta en eller flera dagliga måltider." Vid anpassning till en hälsosam livsstil, är tillräckligt med näring för viktminskning absolut nödvändigt. Experter rekommenderar att vi konsumerar fem till sex små måltider dagligen, tillsammans med motion för att bränna fett. Måltidsersättningar är vetenskapligt bevisat att hjälpa oerhört i viktminskning processen. Mealersättningar eller mrs, i viktminskning jargong marknadsförs som måltider som du inte behöver laga mat. När allt kommer omkring, inte människors upptagna scheman inte tillåter dem att vara i köket hela dagen matlagning. MRS är också marknadsförs till kroppsbyggare och bantare.

Användningsområden för Meal Replacements

"De är enkla och fullständiga bevis", säger menshealth.com. MR kan användas först i en viktminskning regim. De är också ett snabbt och bekvämt sätt att konsumera protein. Vissa är användbara fettförbrännare och är vanligtvis 200 kalorier. Studier har visat att människor som underhålls en diet som inkluderade en måltidsersättning gång eller två gånger om dagen förlorat upp till 7 procent av sin kroppsvikt.

Fördelar med Meal Replacements

De är bekvämt förpackade för snabb konsumtion.
Med en genomsnittlig kostnad på $ 2, de kostar mindre än de flesta näringsriktiga måltider och är kostnadseffektiva.
Folk i allmänhet inte anser näring när de äter, och måltidsersättningar är laddade med näringsämnen.
Lusten att mellanmål elimineras eller minskas eftersom de konsumeras i mellan stora måltider.

Är Mealersättningar Farligt?

Det har funnits en växande oro över den medicinska giltighet måltidsersättningar. Måltidsersättningar är inte skadligt när riktningar exakt följs. Emellertid, om de används under en lång tidsperiod, kan de orsaka hälsoproblem. Skakningar och pulver inte innehåller mycket fiber, så problem med tarmrörelser kan uppstå. När den kombineras med en kalorifattig diet, måltidsersättningar underlättar stadig viktminskning. Men när diet har upphört, är ämnesomsättningen påverkas genom att sakta ner. Som ett resultat, är vikt fick snabbt. Dessutom kan överkonsumtion av protein orsaka njur sjukdomar.

Hur gör Meal Replacements Work?

Måltidsersättningar är mycket låg i enkla sockerarter. Dessa socker är absorberas snabbt i blodet och orsaka en stegring i insulinnivåer. Denna spik är en direkt effekt av kroppen lagra överskott av sockerarter som metaboliserar till fett. Måltidsersättningar bäst utnyttjas i samband med en balanserad kost, men de är inte ett substitut för naturlig mat. Kombinera måltidsersättningar med en naturlig kost säkerställer optimal intag av näringsämnen.

Den viktigaste ingrediensen är en vetebaserad kolhydrat, maltodextrin. Kolhydraterna är tids frisätts in i blodströmmen, vilket gör det möjligt för de insulinnivåer för att stabilisera och minimera fettlagring. Eftersom ingredienserna i måltidsersättningar är växtbaserad, är det inte fördelaktigt att kombinera dem med en strikt vegankost. Det är bäst att ha dina tre kvadratiska måltider och använda måltidsersättningar som fyllmedel.

Typer av Mealersättningar

Måltidsersättningar tillhandahålls som barer, skakar och pulver. De är berikade med kolhydrater, proteiner och vitaminer. Näringsbalansen är inte offras i MR, smak, är dock en annan fråga. MRs kommer i två kategorier; den första är en vätskeblandning som administreras och övervakas av en läkare och vanligtvis reserverad för sjuklig fetma och kraftigt överviktiga patienter. Den andra är den populära over-the-counter alternativ såsom Met Rx, Nutri Slim och Slim Fast.