XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vårdpersonal föreslår normalt att du siktar på att förlora en till två pund. per vecka. Även om detta kanske inte verkar så mycket, lägger upp till mellan 50 och 100 pounds på bara ett års tid. Gå ner i vikt för snabbt kan leda till allvarliga hälsoproblem.

frossa

Kroppsfett isolerar kroppen och håller det varmt. Med snabb viktminskning är kroppsfett direkt under huden förlorat ganska snabbt, vilket gör att kroppen förlorar isolering. Som ett resultat, kan kroppen inte hålla värme och frossa snabbt följer.

muskelförlust

Kroppsfett är kroppens främsta energikälla. Om du gå ner i vikt för fort, förlorar kroppen sin största energikälla. Som ett resultat, smälter kroppen muskelvävnad i stället.

dehydrering

Kroppen är slöseri med en betydande mängd vatten när det smälter muskelvävnad. Som ett resultat, ofta blir du uttorkad snabbt på en snabb viktminskning programmet.

gallsten

Gallsten förekommer hos 12 till 15 procent av människor som upplever snabb viktminskning, enligt WebMD. Dessa gallsten kan orsakas av antingen en förändring i kost eller som en följd av fasta.

Undernäring

Om du gå ner i vikt för snabbt, är du sannolikt inte att få de näringsämnen som kroppen behöver. En väl balanserad kost och mycket motion är det mest hälsosamma sättet att gå ner i vikt, även om det tar lite tid.