XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du bor i staden, är möjlighet i en liten lägenhet, eller du älskar att resa och cykel, så ska du köpa en hopfällbar cykel. Glömma bilderna från förr med en ful ser cykel som verkar stel och märkligt formade. Hopfällbara cyklar är nu sleekly stil och förvånansvärt cool. Här är några tips om hur man köper en hopfällbar cykel.

Instruktioner

1 Kolla din lokala cykel butik. Hopfällbara cyklar är en specialitet objekt som inte kommer att finnas i din genomsnittliga sportaffär. De fokuserar mer på traditionella cyklar, särskilt för barn. Att köpa en hopfällbar cykel, söka via webben för din lokala cykel butik. De är specialiserade på högre slutet och svårt att hitta varor för cykelentusiasten. Och om de inte har det i lager, kan de säkert beställa det åt dig.

2 Gå online och köpa din hopfällbar cykel via Internet. Sunrisecyclery och Foldingbikes.co.uk är två stora webbplatser som erbjuder fantastiska erbjudanden och rimliga fraktpriserna (se Resurser nedan). Nackdelen är att du inte kommer att få prova den på förhand, men de har återvändandepolitik.

3 Besök gemenskap webbplatser på nätet. Craigslist förändrar landskapet i loppmarknad kultur. Du kan söka efter hopfällbara cyklar i din stad eller ens i hela USA. Du skulle bli förvånad över hur många människor rör sig eller nedskärningar och bara har en ton av "saker" de är villiga att ge dig.

4 Swing av din lokala skroten. Detta verkar vara en obekväm plats att titta, men det finns många skatter på soptippen. När människor flyttar, många gånger de fyller en container, eller pick-up och helt enkelt dra bort allt till soptippen. Det är vissa värdeföremål, som bilar, cyklar, däck och annat katalogiseras och förvaras separat. Dumpa kommer att debitera dig några pengar för det, men med en bra tvätt, kan din hopfällbar cykel ser så gott som ny.

5 Bjuda på fällbara cyklar med hjälp av online-auktion webbplatser. Ebay är naturligtvis den största med största penetration runt om i världen. Detta är förmodligen där du kommer att kunna få de mest konkurrenskraftiga priser och har störst utbud.

Tips

  • Om du köper cykeln begagnat, vara noga med att kontrollera växlarna, kedjor och allmänna tillstånd av cykeln. Precis som en bil, ta det på en provkörning.