XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sommaren kommer med massor av livsmedelsrelaterade frestelser, från kalori och fett-lastat BBQ och picknick biljettpris somriga drinkar och cocktails. Men efter att ha kul på sommaren inte behöver betyda viktökning. Genom att följa några tips, hålla sig friska, fräscha och säsongsbetonade sommar föda, och vistas hydratiserade, kan du stanna på rätt spår med din kost och samtidigt njuta av dig själv och känner uppfyllda.

Färsk frukt och grönsaker

Sommaren är den perfekta tiden att fylla på färsk frukt och grönsaker för att hålla din kost på track.They're en viktig del av någon viktminskning / viktkontroll diet tack vare deras relativt låga kalori, näringsmässiga fördelar och höga halter av fiber, som håller du dig fylligare längre, reglerar blodsockret och kan även hindra kroppen från att absorbera fett under matsmältningen. Några av de mest hälsosamma sommaren producerar är vattenmelon (full av vatten, låg i kalorier), bär (packade med fiber och hälsosamma antioxidanter), broccoli (mycket hög i fiber), spenat och zucchini.

Akta på BBQs

Grillar och picknick kan förstöra någon sommar diet. Populära sommar "sallader" såsom potatissallad, krämig pasta sallad och coleslaw innehåller massor av majonnäs. Hamburgare och korv, och chips som ofta följer, är lika skadligt när det gäller fett, kalorier och raffinerade kolhydrater räkna. När det kommer till sallader, undvika allt som ser krämig och välja hälsosammare pastasallader som görs med olivolja och grönsaker (två hjärthälsosamma ingredienser) och gröna sallader med minimal dressing. I stället för hamburgare och korv, välja grillad kyckling eller veggie eller kalkon hamburgare eller hundar om möjligt. Du kan också klippa kalorier genom att äta hamburgare eller korv utan bulle eller insvept i sallat. För att bromsa din hunger, fylla på frukt, grönsaker och hälsosamma sallader på grillar och picknick att undvika urspårning din diet.

Titta på vad du dricker

Sommaren är fylld med fruktiga, söta drycker och ofta massor av alkoholkonsumtion. Den första regeln för sommaren bantning är att stanna hydrerade med massor av kallt vatten. Inte bara är detta avgörande för att undvika värmeslag och uttorkning, men det kan hjälpa till med viktminskning eftersom det fyller upp dig, dämpar aptiten och minskar vätskeansamling och svälla. Typiska sommar drinkar som margaritas, rom slag, daiquiris och pina coladas är laddade med kalorier och socker och alkohol är också mycket uttorkande. Om du måste ha en alkoholhaltig dryck, prova att använda lightläsk, Seltzer eller kost juice som en mixer, eller har en ljus öl eller ett glas vin. Undvik också alkoholfria drycker som punsch och saft, såvida de inte är sockerfritt.