XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad bränner fler kalorier: Simning eller Walking?

Du vet att motion är en viktig del av viktminskning och allmänna hälsa. Om du försöker att välja mellan bad och promenader, men kan beslutet bli förvirrande. Inte alla promenader är densamma, och inte heller är alla simning, och även om mängden kalorier du bränner är viktigt, bör du inte lita på att enbart för att göra ditt beslut.

Olika typer av Walking

Vad bränner fler kalorier: Simning eller Walking?

Walking är ett bra sätt att bränna kalorier, men den typ av walking du gör gör en skillnad. Din hastighet, terräng, och även hur mycket du bär alla har en inverkan på effektiviteten av en walking träningspass. Antagande om en genomsnittlig kroppsvikt av 150 pund, promenader på 2 km / h under 30 minuter bränner 95 kalorier, medan gå samma tid på 3 km / h bränner 148, enligt hälsostatus förbränning Calculator. Gör mer kraftfull promenader och du bränner ännu mer kalorier. Vandring 30 minuter bränner 202 kalorier, och vandring för denna mängd tid bränner 238.

Olika typer av simning

Vad bränner fler kalorier: Simning eller Walking?

Som en allmän regel, bränner simning fler kalorier än att gå. Hälsoläget rapporterar att om du väger 150 lbs, simma i måttlig takt i 30 minuter bränner 207 kalorier. Plocka upp tempot och du bränner 333 kalorier på 30 minuter. Du kanske blir förvånad över att vissa sportrelaterade simning verksamhet är faktiskt mindre effektiva på att bränna kalorier. Hälsoläget rapporterar att surfa i 30 minuter bränner 103 kalorier, förmodligen för att du ljuger i styrelsen del av tiden.

Ökad kaloriförbrukning

Vad bränner fler kalorier: Simning eller Walking?

Om du är erfaren med simning eller promenader, kan du öka antalet kalorier du bränner på flera sätt. Håll helt enkelt 1- till 3 pund hantlar när hon gick, föreslår det amerikanska rådet om Motion. Även om du inte bör bära ankelvikter när man går - de kan ändra din gång och anstränga lederna - den extra motstånd kan öka kaloriförbränningshastigheten. Upp ditt kalori brinna medan simning, kan du prova kraftig djupt vatten aerobics.

ökat kaloriförbränningshastighet.

andra överväganden

Vad bränner fler kalorier: Simning eller Walking?

Även bränna kalorier är en viktig del av motion, är det inte den enda faktor som du bör tänka på när man försöker att välja mellan promenader och simning. Du måste också överväga din personlighet och preferenser. Det amerikanska rådet om Motion rapporterar att du kommer att vara mer benägna att hålla utöva du känner dig bekväm att göra. Således kan du vill försöka gå om du känner självmedveten i en baddräkt eller föredrar att träna på musik. Likaså om du inte vill kämpa med vädret, simning vid inomhuspool kan vara vägen att gå.