XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur fungerar Ab Lounge Work?

Den Ab Lounge Design

Vid första anblicken kan det Ab Lounge ser mer ut som en bekväm gräsmatta stol än en bit av träningsutrustning. Men Ab Lounge är faktiskt utformad för att hjälpa användare att bygga magmusklerna snabbt, bränna fett och bibehålla muskeltonus och låg vikt med tiden. Ab Lounge har en metallram som stöder en syntetisk mesh sits. Sitsen har en hög rygg för att stödja hela ryggen och huvudet av dess användare. På toppen finns också metall eller syntetiska handtag som kan hållas på stöd. Det finns förhöjda fotplattor placerade framför den nedre delen av sitsen. När en Ab Lounge användaren sitter i stolen och lägger fötterna på fotstöden, liknar sin hållning en normal, avslappnad sittställning. När hon tar tag övre handtag, lutar sig fram och lyfter fotstöden med fötterna, utför hon en buken kritan som ger knäna nära hennes bröst. När hon lutar långt tillbaka och pressar fotstöden ner, kan hon faktiskt böja hela hennes kropp bakåt i en bågform. Denna enorma, komplett utbud av rörelse är nyckeln till Ab Lounge design och dess effektivitet som en del av träningsutrustning.

Hur Ab Lounge påverkar magmusklerna

Använda Ab Lounge hjälper utövare utföra en vanlig typ av buken kritan kallas en fällkniv. I en fällkniv, är armar och ben upp i unisont som tränings svänger i midjan och tvingar större ansträngning på magmusklerna. Den fällkniv är en populär och effektiv crunch eftersom det fungerar hela skalan av magmusklerna från strax under bröstbenet till strax ovanför bäckenet. Med varje upprepning, dessa muskler kontrakt och aren helt. Musklerna riva något varje gång detta händer, och när de bygga upp sig, förnya de större och starkare än tidigare. Ab Lounge möjliggör för användare att få ut av var och en av dessa övningar mer eftersom det tvingar de delar av kroppen att röra sig ordentligt och unisont. När du gör är ensamma jackknife crunches, kan trötthet eller bristande erfarenhet gör det enkelt att ställa ut felaktig formen och därför upplever minskade resultat på varje repetition.

Hur man använder Ab Lounge

Det finns ett antal olika typer av sträckor och övningar som kan utföras med Ab Lounge. Varje Ab Lounge levereras med en instruktions fitness video, så det snabbaste och mest genomgripande sätt att lära sig dessa övningar är att helt enkelt titta på tillhandahålls video och träna tillsammans med den. Många av motion rutiner består av varierande hastighet, varaktighet och antal upprepningar av vanliga jackknife crunches. För att utföra en av dessa crunches, en användare måste helt enkelt sitta på Ab Lounge, placera fötterna på fotstöden, ta tag i handtagen och luta hela vägen tillbaka, sedan hela vägen framåt. Magmusklerna bör dra märkbart när framåtlutad. Att tona sidorna av mage, måste användaren stänga den nedre halvan av kroppen åt sidan, placera ena benet över det andra, samtidigt som hennes torso i normal sittställning. Hon kan då göra crunches normalt, men hon måste stanna och vända till jobbet varje sida. Ab Lounge användare kan också använda enheten för att sträcka ryggraden genom att böja hela vägen bakåt till en bågform och hålla positionen i flera minuter. Detta rekommenderas som en del av stretching både före och efter att ha arbetat med Ab Lounge.