XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att resa med en kajak


Kajakpaddling är en rolig vatten sport för människor i alla åldrar. Och medan de flesta människor hålla nära hemmet när kajakpaddling, är det mycket enkelt att resa med en kajak till exotiska platser. I själva verket är några av de mest spektakulära platser kajak, såsom hav, fjällbäckar, och även glaciär sjöar, kräver att du reser. Här är några förslag för att göra resandet med en kajak lätt oavsett transportsätt.

Instruktioner

1 Installera en kajak rack på din bil. Det enklaste sättet att resa med en kajak är genom att köra. Om du har en bil, eller en liten sports utility vehicle, montera ett tak kajak rack är det bästa alternativet. De flesta sportartiklar butiker kommer att installera kajak rack om du köper stället från dem.

2 Köpa en lastbil för att transportera din kajak. Om du kommer att resa en hel del, anser en lastbil så att du helt enkelt kan placera kajak i sängen. Detta kommer att spara tid också, eftersom du inte behöver för att säkra och osäker kajaken varje gång du använder den.

3 Köp en faltkajak om du reser med flyg. Faltkajak komma inom två till tre huvudavsnitt och fäll upp tillräckligt liten för att passa inuti flera stora duffel påsar. Även om de tar lite längre tid att montera på din destination, de är lika sjövärdig och tillförlitlig som en traditionell kajak. Vid kontroll av kajaken på flygplatsen, se till att säga att det är sportutrustning, eftersom bagageavgifter är ibland lägre än för överdimensionerade bagage.

4 Om du reser med tåg, kontrollera specifika tågets bagagekrav för sportutrustning. De flesta tågen tillåter kajaker i sju fot lång, vilket innebär att du kan ta en liten kajak. Att resa med tåg med en större kajak, måste du använda en hopfällbar modell.