XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Huvudvärk & amp; magnesiumbrist

Magnesium är viktigt för många kroppsfunktioner. Magnesium brister kan leda till många kroniska sjukdomar. Enligt bindväv Site, migrän, fibromyalgi, astma och allergier har alla varit kopplade till magnesium brister. Magnesiumbrist kan fyllas genom att äta en hälsosam kost.

Fungera

Magnesium är väsentligt för aktivering av enzymer och produktion och reglering av mineralnivåer energi. Det är också viktigt att alla organ i kroppen för väl fungerande. Magnesium hjälper till att hålla en jämn puls, upprätthålla starka ben och spelar en roll i proteinsyntesen, metabolisk process, blodtryck, perifert blodflöde, neuromuskulär transmission och omvandla blodsocker till energi.

orsaker

En brist på magnesium kan leda till huvudvärk på grund av utvidgning av blodkärl. Enligt USDA, är en persons magnesium status i samband med den intensitet och frekvens av migrän, hjärtsjukdomar och högt blodtryck. De uppger också att nästan hälften av de människor som lider av migrän visar att ha en liten mängd joniserad magnesium i blodet.

symptom

Symtom av huvudvärk kan vara känslighet för ljus och ljud, synnedsättning och irritabilitet. Dessutom kan du får svår bultande i tempelområdet eller bakom ögonen. Illamående och kräkningar samt förvirring och hörselnedsättning kan följa de mer svår huvudvärk.

Värdering

Om du upplever återkommande huvudvärk, rådgöra med din läkare. Hon kommer att köra blodprov för att kontrollera dina magnesiumnivåer och bestämma vilken typ av behandling som krävs.

behandlingar

Den typ av behandling som behövs för de huvudvärk orsakad av magnesiumbrist beror på nivån av magnesium i blodet. Mild magnesiumbrist och huvudvärk kan behandlas genom att öka magnesium i din kost. Gröna grönsaker, nötter, frön, fullkornsbröd och några bönor är bra källor till magnesium. Mer allvarliga brister kan behöva behandlas med en IV dropp. Magnesium tillskott är också tillgängliga i form av magnesium malat. Enligt Office of Kosttillskott, varierar det rekommenderade dagliga intag av magnesium på ålder och kön.

varningar

Om du upptäcker att du fortfarande upplever svår huvudvärk eller migrän efter att du ändrat din kost eller startat ett tillägg regim, kontakta din läkare omedelbart eftersom de kan tyda på mer allvarliga underliggande hälsotillstånd.