XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Western Spurs & Wear Position


Western sporrar är en vanlig och välkänd symbol av vilda västern ofta frammana bilder av cowboys, indianer och eldstrider. Medan ofta ses som en enkel tillbehör, sporrar gör i själva verket tjänar ett viktigt syfte när man rider en häst. De är ett ovärderligt verktyg för att styra och accelerera en häst. Lär dig att korrekt placera dina västra sporrar på dina ridstövlar och effektivt rida med lätthet.

Instruktioner

1 Välj en lämplig storlek västra sporre. Spurs är vanligtvis tillgängliga i tre olika storlekar: mäns, kvinnors och barns. Variationerna i bredd på sporrarna gör att hitta rätt storlek sporre imperativ.

2 Placera sporrarna i hälarna på dina ridstövlar, så att U-formade delen av sporrar, oket, sveper runt konturen av din boot häl. Den spetsiga hjul sporrar, den Rowel, ska peka ut bakom hälen och något böjd nedåt mot marken.

3 Placera läderremmar av sporrarna så att läder körs under bågen av start och wraps over the top. Dra åt läderremmar så att de sporrar är fasta stadigt på plats. Du bör kunna gå på fast mark utan rowels av sporrar dra över marken.