XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gå ner i vikt med hypnos band


Hypnoterapi kan hjälpa dig gå ner i vikt när de kombineras med rätt kost och motion. Det kan hjälpa dig att bryta dåliga vanor, såsom sent mellanmål, och kan bidra mot återskapande av din självbild. Det kan hjälpa dig tro tanken på att förlora vikt är en erhållas mål och något du förtjänar. När under hypnos din uppmärksamhet är mycket fokuserad och du är mer mottaglig för förslag om beteendeförändringar som kan hjälpa dig gå ner i vikt, enligt Mayo Clinic webbplats. Köp hypnos band eller DVD-skivor, eller gå online och ladda ner en hypnos viktminskningsprogram för hemmabruk.

Instruktioner

1 Upprätthålla en regim av motion och goda matvanor. Hypnos kan hjälpa dig att gå ner i vikt om du använder andra verktyg viktminskning som en hälsosam kost och regelbunden motion. Håll en matdagbok för att spåra ditt val av mat och framsteg och utöva fyra eller fem gånger i veckan i minst 30 minuter. Växla mellan cardio och styrketräning träning, med konditionsträning är en stor del av att hjälpa dig att bränna fett.

2 Hämta en viktminskning hypnos program från en ansedd hypnos webbplats eller köpa en viktminskning hypnos CD / tape. Följ alla instruktioner noga för att säkerställa att korrekt användning. Du kanske vill forskning tips för en lyckad hem hypnos innan. Använd hypnos nedladdning / CD i ett lugnt och fridfullt, bekväm plats där du kan koppla av utan hot om avbrott.

3 Öva vad hypnos behandling försöker genomföra på en daglig basis. Detta inkluderar att se dig gå ner i vikt i framtiden och hålla det, att utveckla en sund självbild och vistas avslappnad men fokuserad på dina mål viktminskning. Stress leder ofta till mer mat och andra dåliga vanor. Sluta oroa dig för att förlora vikt och i stället se fram emot en smalare, trimmer dig. Må bättre om dig själv, eftersom det kan påverka vad du tror att du kan uppnå, såsom viktminskning.

Tips

  • Kom ihåg att det inte finns några garantier med hjälp av hypnos för viktminskning.