XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att blåsa loss


Ibland kan en dålig dag på kontoret har du håller i några uppdämd ilska eller frustration. Detta är aldrig en bra sak, eftersom vi ibland ta ut det på enheten hem, på hunden hemma, eller någon vi älskar som inte hade något att göra med det. Här är några bättre sätt att blåsa loss.

Instruktioner

1 Gå ett gym för att gå till höger efter jobbet. Du kan ta det uppdämda frustration på en hastighet väska i stället för på chefen. Välj ett gym som är nära att arbeta för de mest omedelbara fördelar.

2 Bo sent efter jobbet och spela en åtgärd videospel som får blodet racing. Du kan ventilera lite ilska på en utomjordisk ras i stället för andra rusningstid pendlare.

3 Delta i en utomhus sport som tennis, jogging eller cykling för att få ett nytt perspektiv på livet efter 17:00 Detta är ett bra alternativ om ett gym är inte din sak och vädret brukar vara trevligt där du bor.

4 Starta en blogg. Ibland behöver vi bara kunna berätta för andra människor hur vi känner om något. Få problem utanför bröstet, utan att belasta vänner, är en stor användning av en blogg. Låt din kreativa sida glans.

5 Ta ett yogapass efter jobbet. Sträckningen och andningsövningar som yoga lär hjälper dig att slappna av, så att du inte behöver blåsa bort eventuell ånga. Avslappning är ett annat sätt att närma sig hela "uppdämd ånga" fråga.

6 Gå med i en sport ligan som spelar efter jobbet. Några populära sportligorna inkluderar bowling, softball, basket och fotboll. Flagga fotboll gör en comeback, så det finns något för alla att njuta av. Välj en sport som engagerar dig och kom ihåg: Ju mer åtgärder, desto mer ånga du släpper.