XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Choke rör används i hagelgevär för att hjälpa jägare och skyttar skärpa mönstret för BBs finns i patroner. De tre huvudsakliga typer av choke förbättras cylinder, modifierad choke och full choke. Den förbättrade cylindern begränsar BBs något; den modifierade choke begränsar BBs mer än förbättrad cylinder, men mindre än hela choke, vilket skapar en mycket snäv BB mönster.

Instruktioner

Hur man förstå Choke Tubes

1 Rita en röd cirkel i mitten av en 8,5-tum med 11-tums tomt vitt papper. Om du har rikta papper som redan har en röd cirkel, behöver du inte att rita cirkeln.

2 Placera papperet cirka 40 kilometer bort från dig. Bifoga det till ett träd, höbal, eller något annat föremål som inte kommer att skadas av BB i dina patroner.

3 Placera en fullt kväva i slutet av din hagelgevär fat. För alla choke tuber innebär detta att sätta röret i slutet av pipan, driver det så långt som möjligt och skruva det resten av vägen med en choke tub nyckel.

4 Sikta på den röda cirkeln och eld. En fullständig choke begränsar vilken utsträckning BB i patroner utspridda, så när du ser, bör du se en tät mönster i papperet.

5 Ta bort den första delen av målet papper du använt och ersätta det med ett. Hänga på den första delen du använde, och skriva på det "full choke."

6 Ta bort hela choke röret och sätter den modifierade choke röret.

7 Sikta din hagelgevär, nu försedd med en modifierad choke röret vid den röda cirkeln och eld. Du bör märka en BB mönster på papper som är större än hela choke mönster.

8 Ta bort papper som du använde för den modifierade choke och ersätta det med ett. Håll papper du tog ner och skriva på det, "modifierad choke."

9 Ta bort den modifierade choke röret och sätt den förbättrade cylinder choke röret.

10 Sikta din hagelgevär, nu försedd med en förbättrad cylinder choke röret vid den röda cirkeln och eld. Du bör märka en BB mönster på papper som är större än den modifierade choke mönster.

11 Ta bort papper och skriva på det, "förbättrad cylinder."

12 Jämföra de tre bitar av papper. Genom att göra så, kan du se och förstå hur de tre olika choke tuber utföra.

Tips

  • Den vanligaste choke röret är den modifierade choke, och många jägare använder aldrig något annat än detta choke tub. Men det är en fullt kväva bra för att skjuta på högtflygande sjöfåglar, eller kalkoner, eftersom det håller mönstret tillsammans under en längre tid. Den förbättrade cylindern är bra för jakt ripa eller andra skogslevande arter, eftersom det resulterar i ett större mönster och effektivt kan användas i tät skog.
  • Kontrollera choke röret du använder för att se om den är avsedd för bly eller stålkulor. Medan vissa choke tuber kan skjuta både andra fungerar bäst med en typ av BB eller other.Wear ögon och hörselskydd när du skjuter på ett mål.