XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Practice Bo låg och blockerar i fotboll


En av de absoluta nycklarna till spelet i fotboll är förmågan att få lägre än din motståndare. Sänka din tyngdpunkt gör att du kan behålla din balans, få inflytande och leverera fantastiska block och träffar. Det är också en av de svåraste fotbolls kompetens att hantera och en av de mer svåraste att träna. Det finns emellertid effektiva sätt att öva vistas låg i fotboll. Här är hur:

Instruktioner

1 Arbeta rätt muskelgrupper. Ingenting kommer att hjälpa dig så mycket vistas låg, samtidigt som du spelar fotboll, som styrketräning dina quadriceps, vader och hamstrings. Se till att du lyfter vikter, däribland en fullständig underkroppen träning, åtminstone tre gånger i veckan.

2 Använd rännor. Fotboll övningar som hålls i rännorna är helvetiskt medan du gör dem, men kommer att hjälpa din förmåga att hålla låg mer än någon annan borr. Praxis i rännorna så ofta som möjligt, särskilt om du har svårt att hålla låg under fotbollsmatcher.

3 Rådgör med din offensiv linje tränare. Ingen på ditt lags tränare kommer att kunna hjälpa dig något mer än din offensiv linje tränare på grund eftersom han arbetar med offensiv linemen varje dag som tenderar att ha den mest svårt att hålla låg men måste göra det mer än någon annan position. Fråga din offensiv linje tränare om han skulle vara villig att ge dig lite extra hjälp efter träningen och pengar på sin kompetens.

4 Sträck varje dag. För att hålla låg under fotbollsmatcher behöver styrka, balans och flexibilitet. Genom att göra en fullständig underkroppen stretching rutin varje dag du hjälper dig själv oerhört.

Tips

  • Om du inte har tillgång till en vanlig metallrännor apparat, försöka bygga din egen av strängar och trästolpar, med strängarna upphöjts till ungefär fyra fot från marken.
  • Använd alltid korrekt fotboll redskap och klädsel när du arbetar i rännor.
  • offra aldrig korrekt form för förmågan att hålla låga. Håll upp huvudet och ögonen på himlen för att eliminera dina chanser att få en allvarlig ryggmärgsskada när man spelar fotboll.