XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ett brev av bekräftelse är en anteckning som du skriver själv att sätta dina tankar och känslor på papper. Detta bidrar till att kristallisera vad dina mål och drömmar är samtidigt uppmuntra positivt tänkande. Letters of bekräftelse är tänkta att fokusera på de positiva aspekterna av ditt liv och kan klassificeras som ett kärleksbrev till dig själv eftersom avsikten är att förbättra din självkänsla och att titta på den ljusare sidan av livet samt dina personliga egenskaper. Bekräftelse bokstäver hjälpa till med att distansera dig från negativitet och bygga självförtroende.

Instruktioner

1 Adressera brevet till dig själv. Du kommer att skriva brevet i den tredje personen som om du pratar med en enskild individ.

2 Starta brevet genom att nämna saker som du beundrar om dig själv. De kan vara allmänna personlighetsdrag som intelligens och humor eller mer små detaljer som hur du gav en smörgås till en övergående häromdagen. Du kan och bör nämna något som gör dig att må bra om dig själv.

3 Eventuella aktuella utmaningar som du möter i ditt liv. Skriv dem som utmaningar i stället för hinder eftersom utmaningar erbjuder mer av en möjlighet för personlig utveckling. Itu med dem med en ton av förtroende som du kommer att övervinna dem.

4 Nämn dina planer och attribut som hjälper dig att övervinna dessa utmaningar. Om du redan har en särskild handlingsplan i åtanke, tala om det. Om du inte gör det, fokusera på din uthållighet och andra egenskaper som kommer att hjälpa dig att få dit du vill vara i ditt liv.

5 Ställ flera specifika mål för dig själv i slutet av brevet. Målen ska vara positiv i naturen. Till exempel, istället för att säga att du vill gå ner i vikt, som fokuserar på vikten själv skriver att du är smal och i form. Detta bidrar till att fokusera sinnet så att du kan uppnå denna vision.

Tips

  • Läsa din bekräftelse brev i tider av svårigheter att ge dig själv förtroende och ett nytt perspektiv när du känner dig överväldigad.
  • Håll ditt brev i presens när du skriver det så det är fortfarande talar närvarande när du läser det senare.