XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Alfalfa har använts för att bota en mängd olika sjukdomar som går tillbaka århundraden. De gamla kinesiska använde växten för att ta itu med olika mag-och njurförhållanden delvis tack vare de olika antioxidant örter B6, vitamin A och andra antioxidanter som produceras från anläggningen.

Hjärtsjukdom

Alfalfa bygger hjärtsjukdomar, medan örter och fibrer stoppa kolesterol stannar kvar i kroppen. Detta innebär att det inte kan utvecklas på kärlväggarna, vilket eller förvärra tillståndet.

Diabetes

Alfalfa innehåller mangan, vilket har visat sig sänka blodsockernivåerna. Det har varit effektivt för dem som haft problem reagerar på insulin och hade bättre resultat på grund av att ta alfalfa.

cancer

Under tider då cancerpatienter går igenom kemoterapi, har alfalfa visats förbättra styrkan i immunsystemet som är sänkt på grund av de läkemedel som intas under processen. Detta beror på att anläggningen kan fästa sig på cancerframkallande ämnen i tjocktarmen, vilket hjälper till att minska mängden av cancer i kroppen.

Träningsvärk

Alfalfa har använts för att behandla muskelsmärta, medan urinsyra hjälper till att minska ömhet.

Klimakteriet

Anläggningen innehåller örter som kopierar resultat av östrogen i kvinnans kropp. Detta innebär att under klimakteriet, kan den användas för att hjälpa till att mildra effekterna.