XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Flytdockor är bra för bad och vattensporter, men om de inte är säkrade på rätt sätt kommer de att vara till liten nytta. Det finns några enkla instruktioner för att se till att din docka stannar där.

Instruktioner

Göra Ankare

1 Se till att din docka är i vattnet. Ankare blir tungt när du är klar, och det är mycket lättare att flyta ut dem än att genomföra dem.

2 Blanda din cement enligt instruktionerna. Det är bäst att göra detta en påse i taget för att undvika för tidig torkning.

3 Stå upp första däcket och fyll brunnen med den första påsen av cement. Om möjligt, gör detta på din docka så att du inte kommer att behöva plocka upp efter.

4 Blanda den andra påsen av cement och fylla det andra däcket. Upprepa för de två sista däcken.

5 Ställ alla fyra däcken på bryggan och tillåta cement att torka helt.

Fästa Chains

6 Mäta djupet vid den punkt där du vill att din docka att sitta. Dubbel detta nummer, och har kedjan skuren i fyra lika stora delar av denna längd. Till exempel, om vattnet är 20 fot djup, behöver du fyra 40-fot kedjor.

7 Fäst kedjorna till varje hörn av bryggan, med hjälp av befintliga hamn ringar eller en kedja-lås.

8 Fäst kedjorna till däcken med caribiner-typ kedja lås.

Säkra Dock

9 Float din docka ut till den punkt där du vill att det ska sitta. Däcken kommer att bli svårt att ta bort en gång sjunkit, så vara säker på din plats innan förankring dockan.

10 Släppa däcken i vattnet en i taget. Se till att de passerar under bryggan, antingen genom att släppa motsatta hörn i följd, eller genom att korsa däck på liknande sidor av bryggan.

11 Det kommer att finnas en viss rörelse som dockan lägger sig, men inom en dag bör förankras.

Tips

  • Se till att cementen är torr innan du din docka. Om det har inte torkat helt, kan det bryta upp under vatten och lämna kajen på drift.