XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får man på Motocross Circuit


Spänningen i snurra runt en smuts motocross krets börjar med ordentlig inträde på spåren. Motocross centra ger ofta olika typer av spår som rymmer motocross åkare på alla nivåer. En riktig och säker inträde på kretsen är viktiga för att upprätthålla flödet av banan, som garanterar din säkerhet och andras säkerhet, och tillåter dig att ha den bästa motocross rida möjligt.

Instruktioner

1 Lokalisera motocross krets närmast dig som passar din skicklighetsnivå. Försök inte att rida ett spår som är för svårt för dig.

2 Ring motocross krets eller besök deras hemsida för att bestämma spårförhållanden. Utomhusbanor är föremål för olika enkel ridning baserad på mängden regn faller och låga temperaturer. Innan vi går till spåret vara säker körförhållanden är bra, eftersom de flesta motocrosskretsar i allmänhet inte erbjuda återbetalning eller regn kontroller.

3 Slutföra de nödvändiga undantag och blanketter som krävs av motocross centrum och betala den erforderliga avgiften. Skaffa eller titta på en karta över motocross krets som du kommer att rida. Leta reda på närmaste inkörsport till var du befinner dig. De flesta motocrosskretsar har flera startpunkter i hela banan där det finns långa sträckor av plan yta så att du kan bygga upp tillräckligt med fart innan över hinder.

4 Gear upp i gropen innan du hämtar på motocross krets. Sätt på lämplig skyddsutrustning och kust till utgångspunkten går lämplig hastighet som på uppdrag av spår regler.

5 Observera spåret vid ingångspunkten. Leta efter en paus i trafikstockningar, och dra sedan på kretsen. Långsamt öka hastigheten tills du är på din marschfart. Försök inte att gå in i kretsen för fort.