XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Turning en tuff, ekonomisk nedskärning av nötkött i en måltid som är faktiskt trevligt att äta är en klassisk matlagning utmaning. Högrev, liksom runda biff, ofta dunkade platt i en kotlett att möra det. Resultatet, som kallas lövbiff, är grunden för södra klassiska kyckling-stekt eller land stekt biff. Det är inte känt för att vara det mest hälsosamma livsmedel för att träffa en tallrik, men några medvetna ansträngningar på din del gör det mer hälsovänlig måltid. Börja med "ugn-stekning" för att minska kalori-och fetthalt. Sedan välja hälsosammare ingrediens substitutioner.

Steg 1

Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Värm ugnen till 500 grader Fahrenheit ungefär en halvtimme i förväg. Börja med en hög temperatur för att skarpa och brunt på utsidan av en panerad högrev, som är mer traditionellt åstadkommas genom pan-stekning i en pöl av olja. Linje en plåt med folie. Coat den lätt med en kalorifritt eller lågt kaloriinnehåll nonstick matlagning spray.

Steg 2

Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Sprid mjöl och majsmjöl över en tallrik och blanda i salt och peppar. Tillhandahålla tillräckligt att belägga alla högrev du gör en gång för en vanlig lövbiff, eller tillräckligt för att dubbel belägga dem för en kyckling- eller lands stekt biff förberedelse. Använd hela vetemjöl i stället för allrengöringsmedel mjöl för ett friskare byte.

steg 3

Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Slå en eller flera ägg som behövs i en grund skål om du vill använda en tjockare dubbel beläggning eller en brödsmulebeläggning på högrev. Alternativt kan du använda en tunn beläggning av Dijonsenap som bindemedel för lägre kalorier, mättat fett och kolesterol i skålen.

steg 4

Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Sprid ströbröd över en annan platta om du vill använda dem. Panko ströbröd fungerar bra, eller välja en fullkorn brödsmule alternativ. Blanda i några örter och kryddor för att smaka, såsom timjan, rosmarin, curry eller chilipulver för sparkar, vitlök och lök pulver eller andra.

steg 5

Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Muddra tenderized högrev i mjöl och majsmjöl blandning. Placera dem på fodrade bakplåten om det är allt den Panering du använder. Eller, doppa dem i ägget eller borsta dem med senap om din dubbel muddring eller tillämpa ströbröd. Låt överskottet ägg avrinning, sedan muddra köttet i mjölet en andra gång eller i ströbröd. Placera stek på bakplåten.

steg 6

Hur man lagar Hängmörad nötkött högrev i en ugn

Sätt högrev i ugnen. Sänk värmen till 325 F efter cirka fem minuter. Fortsätt baka dem för ytterligare ca 15 minuter, tills beläggningen är väl brynt och de har nått en inre temperatur på 145 F mätt med en omedelbar läsa termometer.

varningar

  • Som med alla rå nötkött, måste du tvätta händerna med tvål och vatten före och efter du hanterar råvaran. Rengör alla redskap och ytor med varmt tvålvatten.

tips

  • Lagra färskt nötkött högrev i kylskåp i upp till fem dagar efter köpet. Därefter, laga mat eller frysa dem. Säker biffar i lufttät förpackning när frysa dem för att förhindra frysbränna.

Saker du behöver

  • Aluminiumfolie
  • Nonstick matlagning spray
  • Mjöl
  • majsmjöl
  • Salt och peppar
  • 2 plattor
  • Ägg eller senap
  • skål