XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om Atkins diet Hemleverans


Atkins diet hemleverans systemet är ett bekvämt sätt att vistas på Atkins diet utan att behöva beräkna och tilldela din egen mat. Du kan hålla fast vid den Atkins dieten och har bekvämligheten med leverans hemma. Med Atkins diet hemleverans, kan du hålla jämna steg med din egen rutin. Med dagens utmanande livsstil innebär hemleverans att du inte behöver handla vissa livsmedel och sedan måste förbereda dem; det kommer direkt till din dörr.

Identifiering

Den Atkins diet är en populär diet som skapats med friska kroppar i åtanke. Atkins diet lär dig att äta mat som hjälper kroppen att bränna fett, vilket gör att du gå ner i vikt. Den fokuserar på en kost låg i kolhydrater. Atkinsdieten begränsar kolhydrater och inriktningen på kroppen i brinnande glukos, vilket bidrar till att ändra ämnesomsättningen.

Läkemedlets

Dr. Robert Atkins skapade Atkins diet efter att ha läst en artikel i Journal of American Medical Association. Övervikt själv, gjorde Dr. Atkins Atkins diet användbar för sig själv först, sedan började sin serie av böcker. Hans första bok publicerades 1972 men blev mest populär efter år 2000. Dr. Atkins avled 2003.

fördelar

Atkins diet fokuserar på att låta kroppen att äta som det var tänkt att äta genom att konsumera mer proteiner och grönsaker. Det är en låg kolhydrat diet, vilket innebär att mindre bröd och spannmål äts. Teorin är att kroppen nu kommer att bränna fett istället för att bränna kolhydrater och du kommer att gå ner i vikt och behålla hälsan genom att minska vissa riskfaktorer som arbetar med övervikt.

Funktioner

Atkins diet har ett bekvämt hem leveranssystem som låter dig ta emot Atkins diet måltider precis utanför dörren. Det är lätt att komma igång på hemleverans programmet. När du börjar på programmet du ha mat levereras till din dörr en gång i veckan. Den 28-dagars plan, är måltider levereras via FedEx. Om du behöver gå ut ur staden, så länge du ger sju dagars varsel, din leverans kommer att avbrytas och en kredit som utfärdats när du återvänder. Måltiden planer börjar på $ 34,95 per dag för 28-dagars plan.

Fakta

För att beställa Atkins diet plan du kommer att behöva besöka den Atkins Hemleverans webbplats. Där kan du beställa från 28-dagars plan och även har tillgång till en personlig tränare. Du får sju dagar av mat per vecka, vilket inkluderar tre måltider per dag och ett mellanmål. Du är ansvarig för frakt och hantering. Menyerna är på en roterande plan så att du får en mängd livsmedel.