XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Morgellons sjukdom sjukdom är en ny sjukdom som nämns i 2002 som innehåller en mängd hud-relaterade symtom inklusive känslan av krypande hud, stickande känsla, utslag och sår. Sjukdomen är bara en teori; många läkare och Centers for Disease Control and Prevention (CDC) säger att det inte finns några bevis ännu att Morgellons sjukdom s existerar och klassificera det som en "oförklarlig dermopathy" som kan orsakas av ett annat tillstånd eller vara en bieffekt av psykisk sjukdom. Det beror på vem du frågar. Ändå finns behandling och förslag för den förmodade sjukdomens symptom och leva med en oförklarlig sjukdom.

Hitta Hjälp

Även i framtiden kommer att avslöja specifika sanningar om Morgellons sjukdom s, Mayo Clinic rekommenderar att det första steget är att hitta en läkare som kommer att lyssna på er oro och att ta itu med de symtom du upplever. Många människor som misstänker att de drabbas av Morgellons sjukdom erfarenhet onödig stress och anklagas för hypokondri eller psykisk sjukdom. Att hitta ett medicinskt team som tar symptom på allvar kommer att vara mycket viktigt.

Söker behandling för andra sjukdomar

Du måste ha tålamod som din läkare börjar undersöka din sjukdom. I de flesta fall kommer läkaren att börja titta på dina symptom som tecken på annan sjukdom och påbörja behandling därefter. Detta är bra och bör inte vara rynkade på. Om din hud problem visar sig vara psoriasis och läkaren behandlar för att oordning, så borde det klara upp problemet. Om den inte gör det, så småningom han kan diagnostisera Morgellons sjukdom talet, men först efter att han har uteslutit andra sjukdomar i de flesta fall.

NutraSilver

NutraSilver är ett naturligt mineral förening som är marknadsförs vara den enda effektiva botemedel för Morgellons sjukdom sjukdom. Det är inte godkänd av Food and Drug Administration för användning mot Morgellons sjukdom s, men vittnesmål på produktens hemsida och citeringar av laboratoriestudier tycks visa att det kan vara värt ett försök. Enligt Nutrasilver.com, dödar produkten de patogener som är ansvariga för Morgellons sjukdom s och kommer att hjälpa med lesioner, depression och ångest som åtföljer sjukdomen.

antiparasitära Behandling

I en artikel publicerad av Medical News Today, gör Dr George Schwartz ett fall för intensiv behandling mot parasiter för Morgellons sjukdom sjukdom. Hans hypotes hävdar att Morgellons sjukdom s är ett tillstånd som orsakas av parasitangrepp och nämner användningen av antiparasite behandlingar, även om artikeln inte nämna exakt vad behandlingen innebär.

Hålla sig uppdaterad

Mayo Clinic uppmanar människor som misstänker att de kan ha Morgellons sjukdom sjukdom att hålla jämna steg med den senaste utvecklingen i den pågående studien av detta tillstånd. CDC och andra organisationer hälsovårds utför ny forskning och veta de senaste nyheterna på oförklarlig sjukdom kommer att gynna och kan leda till idéer om hur man handskas med det.