XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gå ner i vikt i mina höfter och Butt


Om du vill gå ner i vikt i höften och rumpa område, måste du engagera sig i en hälsosam livsstil. Bara träning höfterna och rumpa kommer inte att göra dig gå ner i vikt. För att minska din vikt och fett i vissa delar av kroppen, måste du gå ner i vikt och fett över hela kroppen. Drastiskt skära kalorier och livsmedel kommer att slå tillbaka och utlösa kroppens överlevnadsmekanism där det håller på fett eftersom det är rädd för svält. Det behövs en hälsosam balans av motion och kost för att få önskat resultat.

Instruktioner

1 Klipp din dagliga kaloriintag 15 till 20 procent. Gå ner i vikt gradvis med en hastighet av 1 till 2 Ibs. per vecka eftersom de för att bränna ett lb, måste du bränna 3.500 kalorier alla tillsammans.

2 Undvik enkla kolhydrater, mättade fetter och stekt och förädlade livsmedel. Äta hälsosam mat inklusive fiberrika och fullkornsprodukter, grönsaker, kalkon, kyckling, fisk, olivolja och råa nötter. Ånga, halstra eller grilla maten istället för att steka den. Göra vatten din huvudsakliga dryck, och undvika alkohol eftersom det dränerar din energi.

3 Börja träna tre dagar i veckan för att hålla din ämnesomsättning aktiveras och att förlora fett. Gör 30 minuters konditionsträning såsom promenader, löpning, cykling och simning. Införliva 30 minuters styrketräning där du riktar hela kroppen. Dela upp kroppsdelar du tränar över dina träningsdagar. Till exempel, riktar armar och axlar på måndagar, mage och rygg på onsdagar och skinkor och ben på fredagar.

4 Utför övningar som riktar höfter och rumpa så när du börjar gå ner i vikt, kommer strama och tonade muskler visas. Gör övningar som utfall, knäböj, bäcken hissar, knästående mutor och marklyft. Gör övningarna mer utmanande genom att hålla hantlar i händerna samtidigt som man gör utfall och knäböj, och placera vikt på höfterna under bäcken hissar. Gör så många set och repetitioner som din kondition tillåter.

5 Sleep åtta timmar varje natt så att dina muskler kan återställa sig och du kan fylla på din energi för nästa träningspass.