XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Negativa effekter av äter vindruvor

Vindruvor är otroligt bra för dig, vilket ger dig en mängd olika vitaminer, mineraler och även fibrer. Det är dock möjligt att äta alltför många druvor. Alltid före portions dina druvor, i stället för att knapra direkt ur påsen. Annars kan du uppleva negativa biverkningar. Om du är allergisk mot druvor, kan du även ha problem att helt enkelt genom att komma i kontakt med dem.

Viktökning

Visst, druvor är relativt låg i kalorier. En hel kopp, vilket är ungefär 30 druvor, har färre än 105 kalorier. Frågan är dock att druvor är lätt att pop i munnen. Om du sitter ner med en påse med vindruvor och slå på TV: n - innan du vet det - du kan äta de flesta av påsen. Plötsligt dina 105-kalori mellanmål dubblar eller tripplar i kalorier, så småningom ge dig samma antal kalorier du skulle få från en hel måltid. Om du äter stora delar av druvor på en regelbunden basis utan att först mäta din del storlek kunde extra kalorier få dig att gå upp i vikt.

carb Överbelastning

Du behöver kolhydrater i kosten. De omvandlar till kroppens främsta energikälla - glukos. Kolhydrater bör göra upp 45 till 65 procent av alla kalorier du förbrukar, enligt "Dietary Guidelines för amerikaner 2010." Det finns i 900 till 1300 kalorier från kolhydrater eller 225 till 325 gram per dag, baserat på en 2000-kaloriintag. Det en -cup servering av druvor har mer än 27 gram kolhydrater. Om du småäta på druvor fritt och inte uppmärksamma din portion, kan du snabbt och enkelt konsumera mer än din dagliga carb tilldelning. du kommer också att kasta bort din balans makro, vilket innebär att om din carbintag är hög, kan din protein och fettintag saknas.

gut Issues

Du får en anständig dos av fiber från druvor - cirka 1,5 gram från en kopp. Det är förmodligen inte tillräckligt för att orsaka störningar i tarmen. Om du mellanmål på en stor portion av druvor, men du öka din fiber intag. Om du inte regelbundet konsumerar mycket fiber, kan man märka en obekväm mullrande i magen efter att sluka en stor, fiberrika delen av druvor. Eftersom kroppen inte används för att fibern, blir det svårt att passera avföring, vilket är ett tecken på förstoppning. Ibland har extra fiber motsatt effekt, men lämnar dig med diarré, som systemet försöker att driva ut ytterligare fiber.

allergi Attack

Det är inte vanligt att man har en druva allergi, även om det kan hända. Om du är allergisk mot druvor, kan du få nässelutslag eller röda fläckar på huden genom att trycka på druvor eller kort efter att ha ätit dem. I svåra fall kan du ha svårt att andas eller gå in anafylaktisk chock. Bara för att du har en allergisk reaktion mot druvor, dock inte nödvändigtvis betyda att du är allergisk mot själva frukten. Du kan faktiskt vara allergisk mot bekämpningsmedlet på druvorna, eller jäst eller mögel som växer på druvorna. Det enda sättet att vara säker på vad du är allergisk mot är att genomgå allergen testning från din läkare kontor eller via en remiss till ett testcenter.