XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Sig P226 är en halvautomatisk pistol finns i 9 mm, 0,40 S & W, 0,357 SIG och .22 kaliber versioner. En utan krusiduller, full storlek pistol en gång betraktas som en ersättning för den amerikanska militären M1911 pistol, den P226 har varit allmänt accepterat som en plikt pistol av brottsbekämpande organ och militär över hela världen. Liksom de flesta brottsbekämpande tjänstesidovapen, har P226 en dubbelverkande / enkelverkande utlösningsmekanism med någon extern säkerhet. Den första avtrycks drar hammaren tillbaka, tuppar det och släpper det första skottet; på alla efterföljande skott hammaren automatiskt spänd av rekylmekanismen och redo för nästa skott. I scenarier där en nästa skott inte krävs, kan hammaren på ett säkert sätt ej spänd från brandberedskapsläge genom att använda decocking spaken.

Instruktioner

1 Sätt ett laddat magasin i magasinet väl och skjut det uppåt tills det ingriper med tidningen fångsten.

2 Dra bilden hela vägen tillbaka och släppa den till kammaren den första omgången och spänna hammaren tillbaka.

3 Tryck ner decocking spaken på vänster sida av ramen och håll den att sänka hammaren från brandberedskapsläge i säkerhets intercept hack. Pistolen kan nu säkert sätt.

4 Avfyra vapnet genom att fatta avser målet och smidigt klämma avtryckaren för att spänna hammaren och ladda ur en runda. Hammaren kommer automatiskt att spännas för nästa skott.

5 Tryck ner decocking spaken på vänster sida av ramen för att sänka hammaren om en annan skott är inte nödvändigt.