XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Fördelar med vitlökspulver

Översikt

Vitlökspulver har alla fördelarna med hela vitlök eftersom det är en pulveriserad version av hela vitlök. Livsmedelskvalitet pulveriserad vitlök, finns i de flesta livsmedelsbutiker, gör en näringsrik tillägg till din diet, medan vitlökspulver tillskott - testats för att innehålla en betydande mängd nyttiga föreningar - finns på apotek och hälsokostbutiker. Innan vitlök som ett komplement eller öka din normala intag, vara säker på att diskutera det med din läkare för att diskutera en lämplig typ av tillägg, liksom en säker dos.

minska kolesterol

En studie som publicerades i "Lipids i hälsa och sjukdom" i 2010, fann att vitlökspulver skapar små minskningar i total kolesterolhalten i blodet och low-density lipoprotein, eller "onda" kolesterolet. Studier pågår fortfarande när det gäller vitlök och dess inverkan på high-density lipoprotein, eller "goda" kolesterolet. Diskutera lägga vitlök till din kost med din läkare om ditt mål är att minska dina kolesterolnivåer.

Stärka immunförsvaret

Vitlökspulver och hela vitlök har visat sig stärka immunförsvaret och hjälpa till att bekämpa cancer. University of Maryland Medical Center säger att även längre studier måste genomföras, vissa studier tyder på att personer som har mer vitlök i kosten är mindre benägna att utveckla vissa typer av cancer, särskilt kolon och stomachcancer. För patienter som redan har cancer - eller går igenom kemoterapi - vitlök kan hjälpa immunsystemets funktion mer effektivt och minska biverkningarna av kemoterapi. Tala med din läkare om att stärka immunförsvaret med vitlök, tillsammans med dess potentiella fördelar anti-cancer.

Blodförtunnande

Vitlökspulver och rå vitlök har en fördel blodförtunnande - som kan hjälpa människor som lider av högt blodtryck och hjärtsjukdomar. National Institutes of Health säger effekterna av vitlök på trombocytaggregation har bedömts i flera försök på människa. Men eftersom vitlök har förknippats med flera fall av blödning, använder denna för blodförtunnande fördelar bör ske med försiktighet. Tala med din husläkare om du använder vitlökspulver som ett blodförtunnande medel.