XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör efter träningen Shake


Som en kedja endast vara så stark som dess svagaste länk, är ett träningspass bara så bra som dess återhämtning måltid. Det finns en tidsrymd omedelbart efter träningen som jag kallar "Golden Hour." Vid denna tid, är kroppen som en svamp. Det är utarmat av viktiga näringsämnen och det är törstar efter påfyllning. Det viktigaste som du vill fokusera på är att få en bra mängd snabbabsorberande kolhydrater i ditt system med en rimlig mängd protein. Det bästa sättet att uppnå detta är i flytande form, eftersom vätskan är mycket absorberbara. Kolhydrater agera som avgivningssystemet för proteinet till musklerna, vilket är viktigt för cellåtervinning. Så med detta i åtanke, kommer jag att ge dig några knep för att följa så snart som din sista hantel har placerats i stativet.

Instruktioner

Efter träningen Powerhouse

1 Få en shaker. Detta är vanligtvis en 32-ounce kopp med en skärm eller liten tråd bollen inne som har en snäpplock. Dessa är mycket bekvämt i fall du inte har tillgång till en mixer. De är utformade för att göra skakar på språng, och de är en livräddare när du reser. Du kan få dem på någon hälsokost eller komplettera butik.

2 Skruva upp intensitet. För att tjäna din efter träningen skaka, måste du först träna. Försök att göra en högintensiv träning med aktiv återvinning eller små pauser mellan. Om du gör cardio, sedan försöka göra intervallträning där du variera din intensitet från högt till lågt.

3 Räkna ut hur mycket protein och kolhydrater du behöver. Det finns massor av formler, ekvationer och vetenskapliga scheman flyter runt om i världen av nutrition om just detta. Men jag gillar att göra saker och ting verkligen lätt, så here we go: Försök att få en 4: 1-förhållande av kolhydrater till protein efter träningen. Om det är alltför svårt att följa sedan bara se till att få en efter träningen skaka med snabbabsorberande kolhydrater och en generös mängd protein. Jag tror inte att det är mycket svårt att komma ihåg. Ett exempel på förhållandet skulle vara 40 g kolhydrater för att 10g av protein.

4 Få rätt timing. Den bästa tiden att ha din shake är immediatley efter att ha arbetat ut. Det är när kroppen är i störst behov av påfyllning. Men hela första timmen efter träningen är fortfarande optimal. Jag skulle bara inte gå långt senare än så. Om du gör, du sätter dina surt arbetade muskler i riskzonen för katabolismen, vilket är muskelnedbrytning.

5 Hålla fettet på sidan. När du gör din efter träningen skaka, försök att hålla fettet till ett minimum. Fett saktar matsmältningen och det tar kroppen mycket mer arbete för att bryta det antagits genom än det gör protein och kolhydrater.

6 Räkna ut dina ingredienser. Nu när vi vet hur mycket och när, lämnar detta endast en fråga ... Vad? Tja, jag kommer att lämna detta till dig. Här är några ingrediens val du kan enkelt välja och välja mellan: Som din substrat, kan du använda vatten, sojamjölk, hampa mjölk, ekologisk mjölk eller en kombination av dessa och en bra ren fruktjuice. Du kan sedan lägga vassle, soja, hampa eller äggvita protein till mixen. Om du har tillgång till en mixer, kasta in färsk eller fryst frukt. Du kan inte gå fel med bär och bananer. Om du är på väg och kan bara använda din shaker, då föreslår jag att kasta in två T. honung, agave sirap eller melass. Detta kommer att ge glykogen spik lite mer av ett uppsving.

Tips

  • Anledningen till att jag lagt till olika typer av protein och mjölk är att du kan ha en allergi mot något eller om du bara kanske inte gillar en viss typ av protein eller mjölk. Känn dig fri att experimentera med vilken kombination som helst.