XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många amerikaner är besatta med viktminskning och faddieter. Snabb tricks och snabba fixar kan tilltala många på grund av den kamp som kan finnas med viktminskning. Alla är ute efter ett enkelt sätt att kasta oönskad vikt. Dessa planer kan dock vara farligt och ohälsosamt. Praktisk viktminskning kommer typiskt att vara en långsam process som kräver en stadig ansträngning.

dehydrering

Snabb viktminskning kan vara farligt när kalorier är begränsade. Kroppen behöver en viss mängd kalorier för friska funktion (typiskt mer än 1200 per dag), även om beloppet varierar och bestäms av ålder, storlek och kön. Eftersom kroppen förlorar vatten vikt innan det bränner fett, när man skär kalorier drastiskt, kan uttorkning uppstå.

Undernäring

När du gå ner i vikt för snabbt, riskerar du att bli undernärda. Drastisk minskning av kalorier kan också lika brist på viktiga vitaminer och mineraler. Järn är viktigt för hälsan, eftersom det bidrar till cirkulationen och hjälper kroppen syretransport. Vitaminer såsom vitamin D är nödvändiga för emotionella hälsa samt benhälsa. En mängd olika livsmedel måste konsumeras för riktig näring, och det krävs en tillräcklig mängd fett för att isolera kroppen och är grunden för varje system i kroppen (såsom hjärna, hormoner och nervsystemet).

Diarré

Vissa fasta kost kan orsaka diarré. Diarré är inte bara hemskt obekväm och obekvämt, det kan leda till uttorkning. De som upplever diarré kan ha svårt att konsumera livsmedel på grund av magkramper och obehag. Dessutom kan natrium- och kaliumnivåerna minskar, vilket bidrar till sjukdom.

Trötthet

Kroppen använder kalorier för energi och hälsa. När du kraftigt minska kalorier, kan du lider trötthet. Känsla utarmat och irriterad är vanliga biverkningar av dålig kost och extrem diet.

Utseende

Gå ner i vikt för snabbt kan orsaka synliga utseende ändras. En brist på vitaminer, vatten och fett kan lämna huden torr, hår tråkig och hy mager. Alla dessa negativa effekter inte göra extrema bantning värt; snarare, de understryker behovet av rätt kost och noggrann viktminskning. För dietsoptippar, se "Resurser".