XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Mascot Aktiviteter


Maskotar är ett vanligt inslag i idrottsturneringar, skollag och varumärkesmarknadsföringsaktiviteter. Många människor väljer att ha ett djur bild som sin maskot. Men bland företagsenheter, mänskliga bilder är mer populära eftersom målgruppen är den vuxna befolkningen som genom utgifterna öka försäljningen och öka marknadsandelen. För att säkerställa framgång, bör en maskot vara unik och besitter förmågan att fånga uppmärksamheten hos målgruppen under en viss händelse.

Corporate Marketing Aktiviteter

Företag strävar efter att öka sina marknadsandelar genom PR-aktiviteter. Genom att kombinera användningen av en maskot med andra marknadsföringsinsatser, är ett företag som kan driva sin verksamhet till nästa nivå. Hela reklamkampanjer kan centreras kring en maskot persona och kan ses med hjälp av produkter eller in sociala situationer med produkten. Maskotar som används för företagens reklam bör ha en stark personlighet tillsammans med värdesystem som är reflekterande av företagsenhet.

sport Mascots

Personligheten valt att vara en sport maskot bör vara en skicklig artist kunna väcka fans att stödja laget även när släpande sina motståndare. En "spotter" som fungerar som länk mellan fans och maskot medföljer vanligtvis en sport maskot. Maskot prestanda bör vara underhållande, kunna väcka människor till att stödja laget. Personligheten vald måste vara säker med förmåga att utföra innan stora folkmassor. Förutom att delta lokala evenemang, sport maskotar utföra före öppnandet av spelet och under halvtid sessioner och utför underhållning rutiner under timeout och mellan omgångar. Skickliga sport maskotar kan attrahera nya sponsorer för idrottsevenemang vilket genererar intäkter för laget.

skol~~POS=TRUNC Mascots

Skola maskot genererar en hel del publicitet för skolan. Maskot är värdiga representanter för skolan på viktiga samhällsfunktioner, såsom parader, folkfester och vid särskilda uppsökande verksamhet. Vanligtvis många skolor anta ett djur som skolamaskoten eftersom djur intriger barn. Björnar, lejon, falkar och örnar är bara några av de vanligaste djuren som antagits som skol maskotar. Maskotar spelar en viktig roll när det gäller att förena studenter med olika kulturer och religioner. Maskot är en samlingspunkt för dem vid idrottsevenemang som involverar skollaget. Skol maskotar arbetar tillsammans med cheerleading besättningar att motivera skolan laget till seger.

militära Mascots

Militära grupper i världen har använt sig av maskotar att samla stöd och ge en identifierbar bild för soldater och medborgare. Royal Regiment av Wales utser en get som en rangordning soldat och tar honom till möten. Olika regementen i den brittiska militären har använt irländsk varghund, ponnyer, hästar och illrar som sina maskotar genom att visa maskotar i ceremonier. I Norge är en kejsare pingvin som militärens maskot och deltar officiella funktioner när han inte är i sitt hem på Edinburgh Zoo.