XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man monterar Shimano Ultegra 10-hastighet cockpit broms Shifters


Shimano Ultegra 10-hastighet Flight Deck broms shifter är en dual-styrspaken för väg- specifika cyklar. Säljs som ett par, dessa broms reglage kontrollerar både bromsning och skiftande funktioner för de främre och bakre delen av cykeln. Broms-shifters montera på vardera sidan av styrstången strax ovanför där de styret krökar. Innan broms-shifters kan monteras på alla, måste varje styret tejpen först avlägsnas från styret.

Instruktioner

1 Välj någon av Shimano Ultegra 10 hastighets Flight Deck reglage för att montera först. Vänstra och högra shifters inte är identiska. När de monteras på styret, kommer kontroller av varje skift möter i mot cykeln. Den vänstra skift styr frambromsen och växelförare, medan den högra växelreglaget styr bakbromsen och växeln.

2 Vik tillbaka gummikåpan ovanpå växel att avslöja en 5mm Allen bult. Denna bult spänner klämman under shifter. Klämman passerar över styret.

3 Vrid bulten moturs med en 5 mm insexnyckel för att lossa klämman. Lossa klämman precis tillräckligt för att tillåta skiftenheten att passera över styret.

4 Passera klämman i slutet på styret. Höger shifters passera över den högra sidan av styrstången. Vänster reglage passerar över till vänster på styret.

5 Montera Shimano Ultegra 10 växlad växellåda strax ovanför styret böja med spakarna vända framåt.

6 Kontrollera att skiftaren är rak och inte lutas något åt ​​vänster eller höger. Använd 5 mm insexnyckel för att dra åt insexskruven i växel. Stänga gummihuven.

7 Montera andra Ultegra 10-hastighet Flight Deck broms-shifter, steg två till sex upprepas.

8 Placera andra shifter så att det som vid en identisk höjd till första växelspaken. Använd 5mm insexnyckel för att dra åt skruven inuti växel precis tillräckligt för att hålla skift glider.

9 Placera ett vattenpass, även kallad en vattenpass, över de två skift för att kontrollera jämnhet. Vattenpassbubblan kommer att vara i centrum om de två skift är ännu. För behövs justering, lossa klämbulten på andra shifter och flytta växelspaken.

10 Dra åt 5 mm insexskruven helt på andra shifter. Stäng gummibromskåpan.