XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa Bil Camping Tält

Bil camping är ett billigt sätt för familjer att semester tillsammans, särskilt när vädret är fint. Alla kan hjälpa till med camping sysslor, delta i familjens mat och gå på planerade aktiviteter som vandring, simning eller häst rider. Men efter mörkrets inbrott när lägereld krymper, blir tältet den viktigaste råvaran. Det ger en lite privatliv för att ändra i sängkläder, en plats att ställa in en barnsäng eller sovsäck och ett skydd mot stormar eller nattliga olägenheter som kryper eller flygande insekter.

Kirkham Utomhus Springbar Camping 3 Tält

Vägg tält gjorda av canvas är bäst för bil camping eftersom duken är mycket vattenavvisande och andas än nylon. Kirkham Utomhus Springbar Camping 3 tält ($ 449,95) sover tre vuxna bekvämt med 72 inches av innerhöjd, 70 kvadratfot golvyta, utmärkt ventilation från två skärmad, blixtlåsförsedda fönster och en dragkedja löstagbar front trädkronorna. Tältet har två flyttbara växelförvaringspåsar.

Paha Que Wilderness Promontory Tält

Stora tält gjorda av polyester eller nylon är idealiska för bil camping eftersom de har mer utrymme för familjen. Den Paha Que Promontory ($ 449,00) sover åtta vuxna. Den har 120 totalt kvadratfot i två rum med dörrar på vardera änden och en stor sidodörr. Taket är 7 fot hög och tältet har två stora fönster. Detta tält har en "badkar" golv med tejpade sömmar för vattentäthet som sträcker sig tre inches upp sidoväggen. Detta håller vatten från att sippra genom golvet när det regnar. Tältet har två löstagbara växel hängmattor som du ansluter till taket i varje fönster. Den här funktionen är praktiskt för förvaring av kläder eller lätta campingutrustning.

Eureka Equinox 6

Paraply stil tält är en klassisk design för bil camping. Eureka Equinox 6 ($ 409,90) sover sex vuxna. Den har sex aluminium stolpar och en robust, väderbeständig design. Väggarna är nästan vertikalt för mer utrymme inuti tältet. Tältet har en dörr och tre fönster. Tältet området är 87 kvm med ett centrum höjd av 6 fot, 7 tum. När vädret är dåligt kan du ta bort dörrstolpar, stänga dörren huven och bind ner med en dragsko. Tältet har en kraftig nylon badkar golv för att hålla ut i grundvattnet.