XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Aktiviteter för funktionshindrade ungdom


Handikappade barn står inför många utmaningar i det dagliga livet. Enkla aktiviteter kan vara svårt när ett barn står inför en funktionsnedsättning. En funktionsnedsättning är en nedskrivning av en förmåga som ser, hörsel, rörlighet, utvecklings och lärande. Dessa barn behöver ofta extra stöd och program för att delta i samhället. Föräldrar, lärare och andra service personer som arbetar med funktionshindrade ungdomar kan innehålla aktiviteter som kommer att hjälpa utvecklingen och tillväxten av barn under deras vård.

Indiska teckenspråk

Indiska teckenspråk är en stor aktivitet för döva och icke-döva barn likadana, särskilt om de deltar tillsammans. Indiska teckenspråk var en upptäckt som gjordes av William Tomkins som levde med Sioux indianerna i slutet av 1800-talet. Genom sin exponering mot Sioux språk och amerikanskt teckenspråk insåg han att det inte fanns några publikationer om Universal Indian Teckenspråk och bestämde sig för att göra den första. Den intressanta aspekten av indiska teckenspråk är att det är väldigt annorlunda från American Sign. Till exempel, ansiktsuttryck är mycket vanliga och en del av den amerikanska tecken, medan indiska tecken inte har mycket ansiktsuttryck. Andra skillnader uppstår uppfattning som den logiska följden av tid. Döv ungdomar kommer att ha möjlighet att lära sig ett nytt språk genom aktiviteter som lär ord och fraser från William Tomkin bok.

rullstolsbasket

Rullstol basket är en sport som började med det första spelet i 1946. Sedan dess har fysiskt funktionshindrade vuxna och barn bildade lag och ligor för funktionshindrade. Basket är en utmärkt sport för motion, undervisning lagarbete, bygga självförtroende och integration. Alltför ofta barn som är funktionshindrade utestängs från sport och fritidsaktiviteter på grund av bristande resurser och program i skolor och samhällen. Barn som vill gå med i ett basketlag i deras område kan kontakta ideella organisationer som YMCA, flickor och pojkar Club, pojkar och flickor Scouts of America.

Scooter Boards

Friluftsliv kan vara en utmaning för handikappade barn. Beroende på handikapp, kan barn inte att kunna delta i traditionella utomhusaktiviteter som andra barn. Trots utmaningen, funktionshindrade ungdomar är i behov av så mycket solljus och frisk luft som alla andra barn. Scooter skivor är en stor aktivitet tanken att de flesta ungdomar njuta. Denna aktivitet ger motorisk utveckling i balans och koncentration samtidigt som barnet frihet att fatta beslut som styr skoter. Aktiviteten kan lätt ändras för olika funktionsnedsättningar; till exempel om studenten är blind, kan en vuxen styra skoter bakifrån. Alla skotrar bör ha säkerhetsbälte och ryttare bör ha full skyddsutrustning såsom hjälm, armbågsskydd och knäskydd, klädd tå skor och andra åtgärder som är specifika för varje barn.