XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger en Pop-Up Fiske Shanty


När kvicksilvret sjunker väl under fryspunkten och vindarna ylar över de frusna sjöarna, är det isfiske säsongen. För att hålla värmen och bekväm, är kåkar byggda på isen. En shanty behöver inte vara en komplicerad affär, men det behöver för att ge en barriär mellan dig och elementen. En bärbar, pop-up shanty är praktiskt eftersom det packar ned efter användning, så att du kan ta ner och ställa upp med relativ lätthet.

Instruktioner

1 Mäta upp golvet i shanty på plywood. Eftersom det är en pop-up, hålla storleken mindre än en stationär shanty skulle vara. En rimlig storlek är 4 av 6 fot. Märk ut golv form på plywood och klipp ut med motorsåg.

2 Klipp en cirkel en fot diameter i mitten av plywood. Det är där isen hålet ligger i linje för fiske på insidan av skydd.

3 Slipa kanterna på plywood. Mät ut fyra 4-tums längder av 2-av-4-fots trä och skär dem ur huvud timmer. Skruva en 4-tums längd till varje hörn av plywood bas.

4 Skruva en armbåge fäste till varje hörn timmer på plywood plattform, så att armbågen hålet är vänd uppåt. Skjut en teleskopisk stång in i varje armbåge så det finns fyra poler, en i varje hörn av shanty.

5 Förlänga varje teleskopiska stolpen upp till sin fulla och öppet läge. Sprid en presenning över fyra stolpar. Utsättning tarp till isen vid varje hörn med hjälp av ett is skruv för varje hörn av tarp genom genomföringen, om din tarp är så utrustad. Lämna en sida av shanty delvis öppen så tarp flikarna bildar en rudimentär dörr.

6 Ta tarp och fäll ner polerna när du är redo att packa shanty upp. Vik tarp och ta polerna. Placera kugghjulet in i centrum av plywood golvet för transport.