XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man titta på din vikt med hypotyreos


Den som lever med hypotyreos vet att det kan vara mycket svårt att gå ner i vikt och samtidigt hålla din sjukdom under kontroll. Till skillnad från hypertyreos, där metabolismen så påskyndas en person har svårt att gå upp i vikt, en under aktiv sköldkörteln kan bromsa ämnesomsättningen, vilket gör det svårt att kasta oönskad pounds.People med hypotyreos behöver inte misströsta dock, och kan hitta sätt att slå sina endokrina systemet till underkastelse. Nedan finns flera sätt att uppnå betydande och bestående viktminskning när det handlar om hypotyreos.

Instruktioner

Hur man titta på din vikt med hypotyreos

1 Öka fiberintaget-det värre om hypotyreos är att det saktar matsmältningssystemet ner. Talrika hypothyroid patienter lider av kronisk förstoppning som följd. När avföring byggs upp, så gör kroppens reaktion på det. Vatten vikt och svåra ödem kan förekomma. Ökad fiber hjälper tarmarna att evakuera och minskar vatten vikt. Se bara till att också öka ditt vattenintag, som fiber är ett bulkmedel och kan orsaka ännu större förstoppning om du inte dricker en lämplig mängd vätska Förutom som vatten spolar även det lymfatiska systemet, som kan utrota lagringsproblem.

2 öka din ämnesomsättning-medan motion kan hjälpa med detta mål, vad du äter och hur du äter det kommer att bli mer produktiva i re-laddar din ämnesomsättning. En sak du kan börja med är att lägga frukost till din dagliga rutin. Även om detta kan verka som en liten, obetydlig sak, sanningen är, människor som äter frukost är mer benägna att gå ner i vikt snabbare än de som inte gör det. Detta beror på det faktum att kroppen har nekats bränsle under hela den tid du har varit sovande. När du äter en måltid på morgonen du effektivt avsluta nattetid snabbt, därav uttrycket "break-fast". Kontrollera att du gör middag din lättaste måltid och inte svälta sig själv i ett försök att förlora. När kroppen tror att det kommer inte att få näring, kommer den att försöka bevara fett. Ät små måltider under dagen för att hålla din ämnesomsättning stabiliseras för att undvika "svält viktökning" .Of Naturligtvis är det självklart att de livsmedel måste vara friska, utan stärkelse och socker, och utnyttja frukt och grönsaker.

3 Lägg styrketräning för att utöva-Individer som vikt tåg gå ner i vikt snabbare än de som inte gör det. Du bör välja vikter som är tunga, men inte så mycket att du inte kan göra åtminstone 5-10 repetitioner innan dina muskler ger upp. Den nedre kroppen träning rutin bör omfatta knäböj, benpress och utfall. För bröst och armar, kan lockar och vändningar hjälpa dig att bygga styrka i överkroppen och bränna kalorier. Du kan ändra arbete i enlighet med vad du ant att utföra, men fråga din läkare innan man inleder någon ny fysisk activities.Adding dessa rutiner med hjärt är ett säkert sätt att gå ner i vikt på ett effektivt och permanent.

Tips

  • Försök att inte hoppa doser av din Synthroid medicin, som din hälsa kan påverkas allvarligt. Om du har glömt en dos, se till att ta den så snart som möjligt. Dessutom aldrig dubbla upp på glömda doser, mängden läkemedel är mycket exakt. Du vill inte göra något som äventyrar vinster medicinen har gett dig. Håll dig borta från kosttillskott som väl de flesta tillverkare kommer att ge information på etiketten varna folk med sköldkörtel problem inte att ta sina läkemedel, men även de mest ofarliga eller naturliga växtbaserade piller skulle kunna utlösa förödelse på din redan bräckliga sköldkörteln. Det är bättre att vidta proaktiva åtgärder som inte innebär piller för att åstadkomma verklig, permanent viktförändring.