XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter en Woven sten Fly


Den vävda sten fluga är en slitstark flugfiske nymf. Den vävda kroppen kräver samordning och precision wraps att framgångsrikt slutföra. Resultatet är ett avancerat mönster på buken som inte kommer att riva upp efter att fånga en fisk. FLY färger lätt justeras för att passa specifika sten flyga sorter, och flugan är kompatibel med pärlor och bly vikt. Vävda flugor kräver praktik för att få effektivitet i processen. Knyt flugorna på kraftiga ledare för att förhindra att bryta linjen och de kommer att pågå i flera fiskesäsonger.

Instruktioner

1 Slip en pärla över krokspetsen och skjut den mot krokögat. Spänna fast kroken i ett skruvstäd och börja tråden omedelbart framför vulsten. Gör tråd wraps följd tills du når krokböjen.

2 Remsor ett par av gås biots utanför en sträng. Hålla biots tillsammans med spetsarna böjda bort från varandra. Håll biots på krokböjen för att bilda en svans. Gör sex tråd wraps att hålla svansen på plats.

3 Skär en 1-fot delen av svart chenille och en 1-fot delen av gul chenille. Håll ena änden av varje bit på kurvan och göra 10 tråd wraps att hålla dem på kroken. Linda tråden två tredjedelar av vägen upp krokskaftet och sluta. Använd en piska yta verktyg för att knyta en halvslag knut och skär av tråden undan.

4 Dra båda bitar av chenille under krokskaftet. Knyt en enda överhandsknop med chenille men dra inte åt den. Dra knuten till krokögat och glida ögat genom kontaktpunkten med de två delarna. Den gula är på toppen av ögat och svart under ögat. Skjut chenille till krokböjen och cinch knuten. Upprepa processen tills du når två tredjedelar punkt på skaftet.

5 Starta tråden på pärlan och linda den till slutpunkten av den vävda chenille kroppen. Linda tråden runt slutet av chenille kropp 15 gånger för att säkra kroppen. Skär extra chenille undan.

6 Skär en 1-kvarts tum breda plastbit ving fallet material. Hålla plasten på skaftet och göra 10 gäng wraps att hålla den på plats. Skär en 1-fot delen av svart chenille och knyta den på skaftet med ytterligare 10 tråd wraps. Linda tråden pärlan.

7 Linda chenille till pärlan, som bildar en bröstkorgen med dubbla diametern hos den vävda kroppen. Säkra chenille på pärlan med 10 gäng wraps och klipp bort överskottet. Dra den klara vingen fallet över chenille thorax och säkra den på pärlan med 10 gäng wraps.

8 Använd en piska yta verktyg för att binda 10 halvslag knop mot pärlan. Klipp av tråden utanför flugan.

Tips

  • Lägg blyvikt till kroppen för djuphavsfiske eller ta bort pärla för fiske grunda räfflor.