XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fotboll Long passnings


Fotboll är ett spel med många positioner. Varje position är viktig och måste vara helt behärskar. Emellertid är viktigare än quarter ingen position. Quarter hanterar bollen och antingen händer det till en löpare, springer med den själv eller kastar det för ett pass. Långa passager måste bemästras för att säkerställa ditt lag har en chans att komma tillbaka i slutet av en nära spel.

Två Knä Drill

De två knä borren fungerar överarm och axlar, och stärker kastar musklerna. Det ger också spelarna en chans att fokusera mer på att kasta och mindre på fotarbete. Placera två quarter ca 40 till 50 varven från varandra. De måste stå på knä på marken med båda knäna och hålla ryggen rak. Ge en av quarter en fotboll. Han måste kasta bollen till den andra quarter. Korrigera quarter "formulär vid behov och ge dem tips om hur man kan öka deras avstånd. Det kommer att bli lite svårare för vissa quarter att kasta detta avstånd medan knä. Men efter ett tag, kommer deras styrka förbättras och de kommer att finna det lätt. Detta kommer att göra fjärr kasta mer exakt och enklare för dina quarter.

Target Practice

Styrka och noggrannhet är lika viktiga i att kasta långa pass. Använd denna övning för att arbeta på noggrannhet. Placera en rad mål längs fältet. Placera några längs yardage linjerna var 10 kilometer, fram till slutet zonen. Quarter stå på målområdet linje. Varje mål bör variera i storlek för att testa quarterbacks med olika färdigheter. Större mål att arbeta för mindre erfarna quarter medan små är perfekt för din förrätter. Ge quarter så många fotbollar som det finns mål. De får en chans att träffa varje mål. Håll utföra denna övning tills de regelbundet knackar ner alla mål. För en extra utmaning, har spelare har en bit av plywood och springa fram och tillbaka för att skapa rörliga mål.

Öka avståndet

Med början quarter startar dem kasta kortare sträckor och få dem arbeta sig upp. Denna borr hjälper quarter kasta långa pass, öka deras uthållighet och kasta på flykt. Par av dina quarter 10 yards ifrån varandra. De quarter skall löpa parallellt med varandra. De måste stanna kvar på linjen tills de kastar fem pass. De behöver inte vara framgångsrika fångst, bara kast. De flyttar sedan tillbaka 5 gårdar och utför samma övning. De quarter bör hålla sig i rörelse tillbaka tills de kastar i den mån de kan. De kan sedan komma tillbaka 5 varv med vardera fem passerar tills de är 10 yards ifrån varandra igen.