XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Master Rengör Tips


Master Cleanse är en 10-dagars avgiftning program där ingen fast föda äts, med den enda näring som kommer från en flytande soppa bestående av citronsaft, lönnsirap och cayennepeppar. Enligt dess förespråkare, kan Master Cleanse ångra årtionden av skador genom att ta bort skadliga gifter ur kroppen. Genomgången rena, men kan vara en utmaning, så det är en bra idé att söka tips om hur man gör det framgångsrikt.

Vad du kan förvänta

Master Rengör är avsett att rena kroppen av år av osmält mat som har blivit instängda i kolon. I själva verket, konstaterar Master Rengör Secrets webbplats som en korrekt utfört rengöra kan spola ut "20 pounds eller mer unken fekal plack, slem, slem och annat avfall." Inte överraskande, de som genomgår programmet ser betydande viktminskning. Men att göra det till slutet av 10-dagars regim är inte lätt,

psykologiska Tips

Webbplatsen MasterCleanse2.com ger några tips, alla av psykologisk natur, som syftar till att underlätta processen. Den första tips är att stål sig mentalt för den kommande livsmedelsbrist genom att ringa startdatum på en kalender för att påbörja processen med att "psyching upp." Dessutom är de börjar rengöra rekommenderas att köpa en bärbar dator för att skriva ner alla de fördelar som förväntas från rena, såsom viktminskning och ökad energi. Detta kommer att ge inspiration att hålla igång och inte sluta halvvägs igenom. En annan ledtråd innebär att befria en hus av all annan mat än citroner, lönnsirap och cayenne för att minska möjligheten att ge efter för frestelsen.

Plan distraktioner

Planera ett brett utbud av distraherande aktiviteter under 10 dagar efter det att rengöra att hålla dig av din hunger. Fysisk aktivitet såsom promenader eller jogging kan visa sig vara en utmärkt distraktion, speciellt om det görs med någon annan. Men det är viktigt att se någon aktivitet vald hjälper dig att hålla positiv. När du tittar på en film, till exempel, försöka plocka något inspirerande som innebär huvudpersonen övervinna motgångar, till skillnad från något med en mer negativt utfall.

Misstag att undvika

Det finns flera saker att undvika under Master Rengör. Till exempel, är det rekommenderat att rengöringsmedel undviker att använda lågvärdigt lönnsirap, som renheten av oraffinerad lönnsirap är en viktig del av processen. En annan sak att undvika är att få slut på citroner genom att se till att det finns alltid ett stort utbud. En sista misstag att undvika är att bryta fastan för snabbt; kroppen behöver för att lindras i fast föda, så det är viktigt att följa anvisningar och göra smarta, sunda matval efter avslutad rengöra.