XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan förebygga och behandla Värmeutslag i en baby


Värmeutslag, även känd som Miliaria eller värmeutslag, är ett utslag av röda eller rosa prickar som visas på barnets kropp. Dessa punkter, som ofta ser ut som finnar, visas oftast på barnets huvud, nacke eller armar. Detta utslag utvecklas ofta när mödrar utstyra barnet. Det kan dock också visas när barnet är klädd på lämpligt sätt och det är riktigt varmt ute. Följande steg kan bidra till att förebygga och behandla värmeutslag i ditt barn.

Instruktioner

1 För att förhindra att ditt barn från att utveckla värmeutslag, inte utstyra honom. Ditt barn kan vara klädd lika lätt som en vuxen och kommer att vara lika bekväm. Om det är riktigt varmt utanför, kommer att klä honom i en T-shirt eller annat ljus klädsel arbete.

2 Undvik att föra barnet i direkt solljus under långa tidsperioder. Om du ska vara utanför, se till att du kan skugga ditt barn. Med användning av en barnvagn med ett lock eller till och med ett paraply kommer att fungera. Tanken är att hålla barnets hud cool.

3 Ta ditt barn i hennes nap och se till att hennes sovande området är relativt svalt och inte i direkt solljus. Svettning gör tillståndet värre.

4 Om ditt barn utvecklar detta utslag, placera en kall duk över det område som verkar irriterad. Gnugga inte. Bara låta det sitta där i några minuter, så att den kan kyla huden bort.

5 Om du kan hitta Calendula olja, främst säljs i hälsokostbutiker som Whole Foods, tillämpa det frikostigt över området. Calendula är en ört som har läkande egenskaper och kan hjälpa lugna irritation.

6 De flesta gånger, kommer värmeutslag försvinna efter några dagar, men du bör titta efter symptom som kan tyda på en infektion. Symptom kan inkludera utslag dränering vätska eller pus eller ditt barn utvecklar en feber eller visar tecken på en sjukdom. Om något av dessa symptom, bör du rådgöra med en vårdgivare.