XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Viktökning Shakes för barn

När barn inte äter tillräckligt med kalorier, misslyckas de att frodas energiskt och fysiskt. De kanske inte uppfyller tillväxtmarkörer, och om de har en allvarlig sjukdom, kan de ha svårt att stärka deras immunförsvar och leva en hälsosam livsstil. Barn som don 't har mycket av aptit eller kinkiga kan vara villiga att dricka shakes att du packar med kalorier och näringsrika ingredienser. Din läkare kan hjälpa dig att avgöra om ditt barn - om ett förskolebarn eller preteen - behöver gå upp i vikt. Vanligtvis barn som konsekvent faller i botten fem procent för body mass index anses undervikt.

Fördelar med Shakes

Vätskor gå ibland ner enklare och bättre emot av barn än hela livsmedel. En skaka kan du också att packa en hel del näring och kalorier i en koncentrerad dos. Dietist och författaren Janet Brill konstaterar att barn är ofta bristfällig på protein, järn, kalcium, vitamin D, omega-3 fetter och många vitaminer och mineraler, såsom kalium och C-vitamin, som finns i färska frukter och grönsaker. Viktökning skakar för barn som innehåller livsmedel såsom linfrö, jordnötssmör, spenat, mjölk, yoghurt och färsk frukt gå en lång väg mot att öka dessa näringsämnen och lägga betydande kalorier.

Kalori-tät ingredienser

Även livsmedel såsom glass lägger till en hel del kalorier till ett barns kost, undvika att förlita sig på sockerhaltiga alternativ. Istället väljer näringsmässigt täta ingredienser såsom avokado, kokosolja, helfet mejeriprodukter, bananer, muttersmör, frön och 100 procent juice. Till exempel, smälter samman helmjölk, frysta blåbär och persikor, jordnötssmör, bananer, linfrön och några blad av spenat för en hög kalori mellanmål. Alternativt använder avokado, frysta bananer och hallon, kakaopulver, kokosnötolja och mjölk för en krämig smak behandla. Lägga till en servering av omedelbar frukost drink eller en skopa av pulvertorrmjölk ytterligare ökar kaloriinnehållet av skakningar, särskilt användbart för äldre barn.

kommersiella Shakes

Även hemlagad skakningar är bäst eftersom du kan anpassa dem till ditt barns smak, kommersiella produkter är mer praktiskt - särskilt om ditt barn är ofta på språng. Undvika viktökning kosttillskott som riktar sig till vuxna som kroppsbyggare eftersom dessa innehåller ofta extra aminosyror och andra kosttillskott som inte är lämpliga för ett barns storlek eller tillväxtbehov. I stället söka färdigförpackade skakar och pulver avsedda för barn. Din läkare kan hänvisa dig till de mest lämpliga produkter.

När att tjäna Shakes

Ge ditt barn viktökning skakar mellan snarare än i samband med måltid. En skaka med en måltid kan fylla upp honom så mycket att han inte är beredd att äta några hela livsmedel. Kött, stärkelserika grönsaker, ost, ägg och bönor erbjuder viktig näring också. Brill konstaterar att ha tre måltider per dag är ett viktigt sätt att förse ditt barn med kalorier och näringsämnen hon behöver. Viktökning skakar bör vara ett komplement, inte en måltidsersättning. Barnets ålder och viktökning mål påverka portion och ofta du tjäna honom skakar. Diskutera vad som är lämpligt för ditt barn med sin läkare eller en dietist.