XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lista över mat att äta efter ett träningspass


Du har precis avslutat ett utmanande träning och undrar vilken mat, om någon, kommer att förstärka effekten av övningen och träffa kroppens behov samtidigt. För både män och kvinnor, vill du att sträva efter en balans samtidigt som man undviker fett och bearbetat socker. Innan du ställer in en detaljerad kost plan för din träning rutin, se till att rådfråga din läkare om du har särskilda kostbehov eller andra problem.

Identifiering

Även om det finns många alternativ för efter träningen måltider och deras enskilda objekt, det finns vissa grundläggande riktlinjer som du bör följa. En efter träningen måltid bör vara balanserad med både proteiner samt kolhydrater. Dessutom kan du överväga att införa livsmedel rika på vattenvolym och lite salt för att fylla de delar som gick förlorade genom svett som du utnyttjat. Kort sagt, vill du magert kött eller växtproteiner, hälsosamma korn och potentiellt någon form av träning tillägg såsom en proteinshake om du fokuserar på muskelutveckling.

proteiner

Vad är bra om efter träningen proteiner är att det finns många att välja mellan. Du behöver inte tråka ut dig. Prova låg fetthalt och låg salt lunchkött; speciellt objekt som kalkon skinka. Du kan också äta tonfisk eller kyckling sallad, förutsatt att du inte har lagt en hel del majonnäs eller andra gödning agent. För vegetabiliska proteiner, bönor är ett bra alternativ, och det finns goda sallader du kan göra av dem. En annan bra källa till protein är ägget. Prova hårdkokt eller i en omelett. Om du vill sänka kolesterol ytterligare, bara förbrukar de vita.

Kolhydrater

Att äta kolhydrater efter ett träningspass är en viktig åtgärd eftersom de hjälper att återuppbygga de glykogenreserverna finns i musklerna och levern. Däremot behöver du inte vill intag stärkelserik vitt bröd eller andra sötsaker och bearbetade mjöl. I stället göra några havregryn. Brunt ris är en annan hälsosamt alternativ för efter träningen kolhydrater. Om du föredrar att äta bröd, gör det en hel vete sort. Hela livsmedel som potatis kan också hjälpa till följd av det faktum att de ger sockret dextros som är bra för din kropp omedelbart efter ett träningspass.

shakes

Protein shakes kan vara ett fantastiskt komplement till din träning rutin. Vassleprotein i synnerhet absorberas i kroppen på en högre nivå än något annat slag: cirka 100 procent. Djävulen som de säger dock i detaljerna. Se till att läsa instruktionerna på dessa produkter noga eftersom variationer är flera. Vissa säger att dricka det fyra gånger om dagen, medan vissa bara två gånger. Andra säger före, under och efter träningen, medan ytterligare andra anger mindre. Vissa skakar kommer att råda dig att blanda med mjölk eller vatten, medan vissa ange bara mjölk. Ännu viktigare är varje skaka avsedd för en viss typ av muskeltillväxt eller lämplighet resultat, så läs etiketterna noggrant och konsultera en läkare om det behövs före konsumtion.