XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Cykling är en livstid sport som alla åldrar kan njuta av. Det finns inget mer tillfredsställande än att kunna bygga eller arbeta på egen cykel. Ibland finns det en olycklig incident där en eller båda av dina hjul skadas eller förstöras. En lösning är att köpa en ny hjulpar, men detta kan vara ganska dyr satsning som nya hjulpar kan variera från $ 300 till 1000,00. Det finns ett alternativ. Du kan bygga egna hjul. Ofta de delar bygga hjulen är mycket billigare än att köpa färdiga hjul, och med en bit av know-how, kan du bygga din egen cykelhjul från scratch.

Instruktioner

1 Köpa material. Konsultera en cykelaffär tekniker eller online representant att se till att du köper kompatibla komponenter. Börja med stringing ekrar genom alla hål längs kanten på navkroppen. Navkroppen är den mellersta delen av den färdiga hjulet att axeln går igenom.

2 Skjut var och en av ekrarna genom ett motsvarande hål i hjulfälgen och gänga en nippel ned på den. Använd skruvmejseln för att gälla även spänning till alla ekrarna från toppen av fälgen. Därefter montera hjulet i truing montern.

3 Snurra hjulet och titta där truing armen på stativet vidrör sidan av fälgen. Varhelst armen rör, har fälgen en krök i det och måste dras tillbaka till centrum.

4 Använd Ekernyckel att lossa eller dra åt ekrar för att räta ut fälgen och dra det till centrum. När kanten är rak, linda kanten tejp runt hela kanten så att topparna av bröstvårtorna är täckta. Detta skyddar dina innerslangar från att punkteras av vassa kanter ekrar eller nipplar när du rider.

5 Montera dina däck genom att skjuta först innerröret och därefter däcket på fälgen. Använd pumpen för att pumpa upp däcket och du är klar.

Tips

  • När man försöker fastställa en spark i hjulet, dra ekrar i motsatt riktning mot de sparka och lösa ekrar som är i samma riktning som den kick.
  • Inte över dra ekrarna som du riskerar strippa ut ekern och att behöva gänga en ny.