XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När sköldkörteln blir förstorad, beskriver termen struma svullnaden, Cleveland Clinic rapporterar. Sköldkörteln, som ligger i halsen, blir större när utväxter förekommer inom sköldkörteln. Detta hälsoproblem orsakade av dålig jod intag kräver behandling. Innan du börjar ett naturläkemedel behandling, tala med din läkare.

Vitlök

Vitlök, en ört som används för att förstärka smaken i spagetti såser, innehåller också terapeutiska effekter för dina sköldkörtelproblem, näringsterapeut Gale Maleskey stater i sin lunta "Naturens Läkemedel: Den definitiva guiden till hälsotillskott." Vitlök är känt för att minska svullnad i halsen som orsakas av en förstorad sköldkörtel. Ät vitlök minst tre gånger i veckan för att främja välbefinnande och för att stoppa struma utveckling. Du kan också ta vitlök som en kompletterande piller.

örter

Bugleweed, havre halm, till citronmeliss och åkerfräken hjälp balansera hormoner som utsöndras från sköldkörteln, Maleskey stater. Örter bidra till att lugna den hormonella förvirring som uppstår med akut stress och sjukdom. Du kan ta dessa örter i kapsel eller te form. För tillverkarens anvisningar på etiketterna för användning. Som alltid, rådfråga din läkare innan du påbörjar ett supplement för sköldkörteln.

Grönt te

Grönt te, en känd stimulerande och energi booster, bidrar till att öka nyttjandet av sköldkörteln. Detta tillägg till energinivåer hjälper till att stoppa bildandet av struma i halsen, näringsspecialist Laurel Dewey konstaterar i sitt arbete, "Fantastiska naturläkemedel." Du kommer att behöva konsumera grönt te minst tre gånger om dagen. Innan denna grönt te tillägg för din sköldkörtel, tala med din läkare.

Kelp

Du kan äta detta växtbaserade tång som en del av din kost för att öka din jod intag. Du kan njuta av det i soppa eller som ett te, eller så kan du ta det i kapselform. Detta växtbaserade tång tillägg bidrar till att öka aktiviteten i sköldkörteln förhindra ytterligare struma utveckling. Prata med din läkare innan du påbörjar detta tillägg.

blåstång

Detta naturläkemedel tång botemedel för din sköldkörtel är hög i jod, MedlinePlus rapporter. Det kan tas i kapslar eller som te. Läs instruktionerna på etiketten innan detta tillägg. Tala med din läkare och få hans råd om denna ört.